Torres-show da Atletico herjet seg til kvartfinale

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 15/03/2018 klokken 19:34 GMT+1

Atletico Madrid herjet med Lokomotiv Moskva for andre kamp på rad og banket russerne 8 -1 sammenlagt.

Fernando Torres

Lokomotiv Moskva - Atletico Madrid 1-5 (1-8 sammenlagt)
Saul Niguez, Diego Costa og Koke scoret i lagenes første møte, slik at det russiske lagets utgangspunkt før kamp to var nærmest umulig.

Kunstscoring

Det spanske hovedstadslaget viste likevel ingen nåde og 16 minutter inn i den andre kampen scoret de igjen. Koke og Angel Correa kombinerte hurtig på små flater før sistnevnte plasserte ballen perfekt bak Lokomotiv-keeper Anton Kochenkov.
Kveldens kunstverk sto hjemmelagets Maciej Rybus for, da han utlignet ved å klinke ballen i krysset fra 30 meter. Herfra og ut skulle alt dreie seg om spanjolene.

Torres-herjing

Rett etter hvilen satt kombinasjonene igjen for gjestene. Det ser vakkert ut da Filipe Luis legger ballen inn i 16-meteren mens Koke hopper over og baner veg for Saul Niguez. Midtbanespilleren legger ballen kontrollert ned til 1-2-ledelse.
Antoine Griezmann ble hvilt fra start, men satte sitt stempel på kampen med en gang etter at han kom inn. Etter å ha danset seg igjennom hele Lokomotiv-forsvaret skaffet han straffespark som Fernando Torres satte iskaldt midt i mål.
Nå hadde 33-åringen fått blod på tann. Etter 70 minutter økte han Atleticos ledelse igjen etter godt samspill med Correa, som hadde vært frisk gjennom hele kampen.
– Torres scorer to mål her og skaffer seg nok en seltillits-boost, sier Eurosport-kommentator Erik Fohnan etter hans andre scoring.
Se Fernando Torres score sitt andre mål mot Lokomotiv Moskva. Artikkelen fortsetter under videoen!

– Lokomotivet sporet av

Ydmykelsen ble komplett etter 85 minutter da Griezmann på frekt vis lobbet ballen i en vakker bue over Lokomotiv-keeperen og i mål til hele 5-1.
– Det ble ikke en pen avslutning for Moskva, men ingen hadde forventet at de skulle nå så langt i utgangspunktet. Det er nok likevel en litt vemmelig følslse når man taper 1-5 på hjemmebane, sier Fohnan.
– Lokomotivet fra Moskva har sporet av i Moskva, legger han til.
Et skår i gleden for Atletico-fansen var at Filipe Luis måtte bæres av banen med båre med en skade som ikke så bra ut.
Se høydepunktene fra Atletico Madrids festseier mot Lokomotiv Moskva her!