MARIENLYST (Eurosport.no):
Enkelte fryktet trolig det verste da Bassel Jradi haltet av banen mot Stabæk, men dansken viste få tegn til problemer på torsdagens Strømsgodset-trening.
– Alt er fint, forsikrer Jradi etter å ha tatt seg en rask dusj på Marienlyst.
Eliteserien
Fortvilelse for Tromsø da Glimt sikret tabelltopp med sein scoring
29/08/2021 PÅ 17:53
Å ha med dansken kan være ekstra viktig for Godset inn mot søndagens kamp mot Tromsø.
Tidligere i uken ble det nemlig kjent at Drammens-laget må klare seg uten Eirik Ulland Andersen de neste ukene. Lysluggen var gjennom en vellykket operasjon onsdag. I tillegg fortalte trener Tor Ole Skullerud til Eurosport.no at Kristoffer Tokstad sliter med sykdom.
Les også: Varsler scoringsras

Ble byttet ut etter «amatørfeil»

Den gode beskjeden da er at Jradi på ingen måte har slitt med skade i den grad fansen kanskje fryktet etter søndag. Dansken haltet av banen etter en stempling fra landsmann Tonny Brochmann, men det var ikke den som gjorde at et bytte var nødvendig.
– Jeg skulle byttes ut fordi jeg fikk krampe i leggen. Det var en amatørfeil å stramme teipen for hardt, sier Jradi.
Årsaken var altså rett og slett at han hadde strammet strømpeteipen for hardt rundt leggene sine. Det gjorde at det til slutt sa stopp.
– Ja, jeg fikk krampe i begge leggene, så jeg skulle ut. Det så ekstra dramatisk ut at jeg ble skiftet ut like etterpå, sier han, og sikter til at han ble liggende etter stemplingen.
(saken fortsetter under)

Ikke første gangen det har skjedd

– Det var ingen skade?
– Nei, det var en hard stempling, men jeg tror jeg kunne ha fortsatt med å spille hvis jeg fikk et par minutter, sier han.
Det er ikke første gang Jradi har fått nok som følge av for hard teiping, men 24-åringen trodde at han hadde lært.
– Det har skjedd litt da jeg var yngre. Det var litt amatørfeil. Leggskinnene satt ikke som de skulle, så jeg strammet litt ekstra i pausen, så begynte jeg å få krampe, sier han.
Den talentfulle dansken endte med ti scoringer og syv målgivende forrige sesong. Neste oppdrag for Godset-juvelen er borte mot Tromsø på søndag. Se sendingen på Eurosport Player søndag fra 17.50.
Eliteserien
Brutal nedtur etter ledelse: – Kan ikke annet enn å føle litt med Brann
21/08/2021 PÅ 19:52
Eliteserien
Fagermo roser Tromsø etter flott gest: – Forbilledlig
16/08/2021 PÅ 10:27