Angel Correa ble den store helten for hovedstadslaget. Først hadde han målgivende på Kokes 1-0-scoring, før han senere ble matchvinner med 3-2-målet.
– Dette var en veldig viktig seier for oss, og en god start på året. Vi startet ikke bra, men vi vendte kampen vår vei. Jeg håper vi klarer å følge opp i finalen, sa matchvinner Angel Correa.
Supercopa de España
Barcelona videre til finalen etter straffekonk med fem bom
13/01/2021 PÅ 22:45
Torsdagens kamp var målløs til pause, men innbytter Koke ga Atlético en flott start på 2. omgang da han lurte offsidefella og overlistet keeper Neto da det var spilt 21 sekunder av omgangen.
I mellomtiden hadde Barcelona ledet 2-1. I tillegg fikk Lionel Messi en perlescoring annullert for ulovlig bruk av armen.
Først utlignet Messi med høyrefoten, før han så opplevde at han feiret til ingen nytte etter annulleringen. Nesten umiddelbart slo imidlertid Antoine Griezmann til og scoret på gamleklubben, på en retur etter en Luis Suarez-avslutning.
I det 74. minutt jublet Gerard Piqué for det han trodde var 3-1-målet, men igjen forstummet Barcelona-jubelen etter VAR-gjennomgang. Denne gang ble målet annullert for offside.
(Artikkelen fortsetter under):

Messi feiret enestående scoring før VAR dukket opp. Så brøt Griezmann «forbannelsen»

Men Alvaro Morata utlignet på straffespark, før altså Correa sikret finale.
– Vi gjorde noen feil i dag, og det kostet oss sjansen til å vinne et trofé. Vi skal reise oss etter dette, sa Antoine Griezmann etter tapet mot gamleklubben.
Den spilles søndag kveld. Da venter Real Madrid, som tok seg av Valencia i går kveld, på motsatt banehalvdel.
(Eurosport / ©NTB)

Se alle høydepunktene fra semifinalethrilleren

Supercopa de España
Måtte avgjøres på straffer – Real Madrid sikret seieren
12/01/2020 PÅ 20:55
Supercopa de España
Suarez før troféjakt: – Ingen unnskyldninger
09/01/2020 PÅ 09:59