Marseille – Red Bull Salzburg 2-0 (1-0):
Det ble en frustrerende aften for Valon Berisha, Fredrik Gulbrandsen og resten av Red Bull Salzburg i Marseille.
Det startet med at keeper Alexander Walke feilberegnet et Dimitri Payet-frispark stygt. Bak sisteskansen stod Florian Thauvin, som fikk en enkel jobb med å heade inn ledermålet.
Champions League
Champions League-eventyret over for Haaland og Salzburg
10/12/2019 KLOKKEN 19:47
– Keeperspillet er langt ifra tilfredsstillende. Han eier ikke femmeteren sin der, akkurat, sa Eurosports kommentator Petter Bø Tosterud.
Like etter pause var både Salzburg-spillere og trenere i harnisk da Stefan Lainer gikk i bakken inne i Marseille-feltet. Østerrikeren mente han ble tatt av Maxime Lopez, og reprisene viste at han hadde en meget god sak.
– Det ser ganske klart ut, det der. Det er en felling. Der ble definitivt Salzburg snytt for straffe, fastslo Tosterud.
Se situasjonen her (saken fortsetter under):
Fredrik Gulbrandsen ble byttet inn en halvtime før slutt i jakten på utligning, men det var en annen innbytter som viste seg frem seg på Stade Velodrome.
Clinton N'Jie kom inn samtidig som Gulbrandsen, og brukte bare et par minutter på å sette inn 2-0. Dimitri Payet fant den tidligere Tottenham-spilleren inne i feltet, og N'Jie plasserte ballen kontrollert bak Walke.
Gulbrandsen fikk sin store mulighet kvarteret før slutt, men nordmannen traff stolpen fra kort hold.
Med 0-2 får Berisha, Gulbrandsen og resten av Salzburg en meget tøff oppgave med å ta seg til finalen i Lyon 16. mai. Returmøtet i Salzburg går neste torsdag, og kampen ser du på Eurosport Player.
Champions League
Gode Haaland-nyheter i forkant av Genk-kampen
26/11/2019 KLOKKEN 16:21
Tipico Bundesliga
Haaland er ikke kvitt kneskaden – kan gå glipp av Berge-møte
21/11/2019 KLOKKEN 14:02