Det skriver østerrikske medier før den viktige mesterligakampen mot Sander Berges klubb i Belgia.
Haaland har scoret i alle Salzburgs fire mesterligakamper så langt og er turneringens toppscorer med sju mål totalt. Den 19-årige spisskometen har til sammen 26 mål på 18 kamper for Salzburg i ulike turneringer denne sesongen.
Også målvakten Cican Stankovic er i full trening igjen etter å ha vært ute med en muskelskade en måneds tid, men for ham kommer onsdagens kamp trolig for tidlig.
Champions League
Champions League-eventyret over for Haaland og Salzburg
10/12/2019 KLOKKEN 19:47
Haaland fikk en smell i kneet under landslagstrening før hjemmekampen mot Færøyene og måtte kaste inn håndkleet da han fikk smerter i kneet under oppvarmingen til den kampen. Han mistet også bortekampen mot Malta og helgens seriekamp mot St. Pölten (2-2).

Vil ikke regne

Den norske tenåringen scoret tre mål da Salzburg knuste Genk 6-2 i september, og klubben vil nødig unnvære ham i onsdagens viktige bortekamp. Ett poeng vil garantere Salzburg tredjeplassen som gir videre spill i europaligaen over nyttår, og en seier vil bety at klubben henger med i kampen om plass i mesterligaens cupspill.
Skulle Salzburg vinne og Liverpool samtidig avgir poeng mot Napoli, kan den østerrikske klubben med hjemmeseier i siste runde slå tittelforsvareren ut av turneringen.
– Selv om vi vet at ett poeng vil være nok til å innfri vårt primære mål, begir vi oss ikke inn på regnestykker nå. Vårt mål er å slå Genk på deres hjemmebane, men for å greie det har vi en stor oppgave foran oss. Hjemmekampen var mye jevnere enn resultatet tilsier, sier Salzburg-trener Jesse Marsch.

Optimist

Genk har tatt bare ett poeng på fire mesterligakamper i høst, men har fått ny trener i tyske Hannes Wolf. Han er optimist.
– Vi gleder oss til kampen, og vi har definitivt en sjanse. Jeg kjenner Salzburgs «tyske» spillestil. De er gode på overganger og jobber knallhardt i gjenvinningsfasen. Vi må være forsiktige, men spille med selvtillit, sa han på tirsdagens pressekonferanse.
– Bortekampen var vanskelig for oss, men vi har lagt om taktikken fullstendig siden da. Vi er bedre forberedt og har også mer erfaring, sa lagets danske forsvarer Joakim Mæhle, som møtte mediene ved Wolfs side.
(©NTB)
Tipico Bundesliga
Haaland er ikke kvitt kneskaden – kan gå glipp av Berge-møte
21/11/2019 KLOKKEN 14:02
Champions League
Salzburg tapte til tross for nytt Haaland-show i Champions League
23/10/2019 KLOKKEN 20:57