• Se returkampen: Atletico Madrid – Arsenal 3. mai klokken 21.05 på Eurosport Player og MAX
Arsenal - Atletico Madrid 1-1
Det ble fullt kok fra start og en kort kamp for Atletico Madrids Sime Vrsaljko. Backen fikk to gule kort og ble sendt i dusjen allerede etter ti minutters spill.
Supercopa de España
Lillebror Williams ble den store helten – sendte Bilbao til finalen
13/01/2022 KLOKKEN 20:57
Først hindret han Jack Wilshere en angrepsmulighet og hoppet inn i en takling med knottene først etter to minutters spill. Den franske dommerne Clément Turpin viste ham et fortjent gult kort.
Saken fortsetter under videoen:

Illsint Simeone

Åtte minutter senere stupte han inn i en ny takling og stemplet Alexandre Lacazette på ankelen. Da var det ingen bønn og Vrsaljko så rødt, mens det kokte på benken til Atletico Madrid, til tross for at avgjørelsen så riktig ut.
– Det er to stemplinger. Det er to like situasjoner som gir han det gule kortet. Fullfører stemplingen på ankelen, kommenterte Eurosports Asbjørn Myhre.
To minutter etter utvisningen felte Bellerin Atleticos Lucas rett foran benken til bortelaget. Da tente Diego Simeone skikkelig til og ga tilsynelatende dommeren en skikkelig verbal skyllebøtte. Da fikk dommeren nok og sendte en illsint Simeone bort fra benken. Dermed måtte bortelaget fullføre kampen uten manageren og med kun ti mann. Kampen endte 1-1 etter at Lacazette headet inn 1-0, før Antoine Griezmann utlignet på en kontring.
– Det ble en mental test, men vi har trent for dette hele livet. Det ble et godt resultat. Vi spilte med en mann mindre i nesten 90 minutter. Vi kan være fornøyde med belønningen, sier Jan Oblak til Eurosport, som stod en kjempekamp helt bakerst.
Saken fortsetter under videoen:

– En fransk dommer med markeringsbehov

I studio i pausen var tidligere Arsenal-spiller, og nåværende Kristiansund-keeper Sean McDermott uenig i avgjørelsen.
– Den første er grei nok. Den er gult kort. På nummer to er han litt uheldig. Han kommer inn sent og prøver å ta ballen, ikke mannen. Han prøver nesten å stoppe foten. Jeg synes det blir strengt å gi ham det andre gule så tidlig i kampen, sier keeperen.
Han fikk støtte av Thomas Myhre, som også reagerte på at Simeone ble sendt bort fra benken.
– En fransk dommer med markeringsbehov. Han kan komme unna situasjonen med å si til backen at det er siste gang du er uheldig i den taklingen der. Det å vise ut Simeone, der kan han få roet ned gemyttene. Jeg skjønner at han gestikulerer, men det er med på å eventuelt ødelegge kampen, sa Myhre.
UEFA Europa League
Historien gjentok seg for Molde: Falt sammen etter imponerende åpning
26/11/2020 KLOKKEN 19:45
UEFA Europa League
Fortsatt usikkerhet rundt Molde-profilens skade: – Vil gjøre undersøkelser
25/11/2020 KLOKKEN 20:24