RB Salzburg - Napoli 2-3
Det var nordmannens femte og sjette mål i turneringen denne sesongen. Det gjør ham til toppscorer.
Haaland satte inn 1-1 for hjemmelaget på straffespark før pause. Han sendte keeper feil vei og trillet inn utligningsmålet. Etter hvilen satte han inn 2-2 med en heading.
Champions League
Champions League-eventyret over for Haaland og Salzburg
10/12/2019 PÅ 19:47
To mål av 19-åringen holdt likevel ikke for østerrikerne. Dries Mertens scoret to ganger og Lorenzo Insigne ett i det som endte med 3-2-seier til Napoli.
Dermed er Salzburg i trøbbel i sin gruppe. De er tre poeng bak Napoli og Liverpool. I neste runde skal de til Italia.

I eksklusivt selskap

Onsdagens scoringer gjør Haaland til den andre tenåringen gjennom tidene som scorer i sine første tre kamper i Champions League. Det skriver statistikktjenesten Opta. Bare Real Madrid-stjernen Karim Benzema har gjort det tidligere.
Haaland hadde hatt en ball i mål også tidligere i kampen. Etter åtte minutter så 19-åringen ut til å ha sendt østerrikerne i ledelsen. Haaland smalt ballen i det nærmeste hjørnet, men scoringen ble annullert for offside.

Drømmestart på sesongen

Høstsesongen har vært eventyrlig for det norske spisstalentet. Han er toppscorer i den østerrikske ligaen med elleve mål på ni kamper. Han har også fått debuten for det norske A-landslaget.
Champions League åpnet han med et smell, med hattrick i sin første kamp i turneringen hjemme mot Sander Berges Genk. Haaland åpnet målkontoen allerede etter ett minutt og 41 sekunder. I runden etter utlignet han til 3-3 mot Liverpool på Anfield i oppgjøret Salzburg til slutt tapte.
Han er også blant de 20 gjenværende kandidatene i den prestisjetunge Golden Boy-prisen som gis til årets unge spiller i Europa.
(©NTB)
Champions League
Gode Haaland-nyheter i forkant av Genk-kampen
26/11/2019 PÅ 16:21
Tipico Bundesliga
Haaland er ikke kvitt kneskaden – kan gå glipp av Berge-møte
21/11/2019 PÅ 14:02