Populære sporter
All sport
Vis alt

Skal hylle Hamoud under Ajax-kampen: – Et stort tap for norsk fotball

Carl Henning Biørnstad

Publisert 15/02/2024 klokken 14:19 GMT+1

Bodø/Glimt hyller avdøde Mounir Hamoud under torsdagens kamp mot Ajax i Amsterdam.

Mounir Hamoud (t.v.) spilte i Bodø/Glimt i seks sesonger. Her i duell med Molde-spiller Vegard Forren tilbake i 2008.

Foto: NTB

Bodø/Glimt bekrefter overfor Avisa Nordland at klubben har fått tillatelse fra UEFA om å kunne bruke svarte sørgebånd under kampen mot Ajax torsdag.
Den tidligere eliteserieprofilen Mounir Hamoud døde av hjertestans mandag morgen, 39 år gammel. Han etterlater seg kone og fem barn.
Hamoud startet karrieren i Skeid, før han tok steget til Lyn. Der ble han værende fram til han ble hentet av daværende Bodø/Glimt-trener Erik Hoftun i 2006. Forsvarsspilleren endte opp med 166 kamper for de helgule, og det er i Glimt han spilte flest obligatoriske kamper i karrieren.
I forkant av 2012-sesongen ble Strømsgodset neste stoppested, der han tilbragte de siste åtte årene i karrieren. Hamoud var blant annet en sentral spiller da Godset sikret et sensasjonelt seriegull i 2013.
Hamoud har de siste fire årene vært kretsansvarlig for spillerutvikling i NFF Buskerud, men skulle begynne i jobben som ny toppspillerutvikler i gamleklubben Strømsgodset denne uken.
Slik gikk det ikke.
Torsdag kveld spiller Bodø/Glimt playoff til Conference League, og tirsdag fikk Glimt grønt lys for å kunne bruke sørgebånd under kampen.
– For oss er det en selvfølge å vise at vi setter pris på alt Mounir gjorde i Bodø/Glimt. Bortgangen hans er et stort tap for norsk fotball, og vi sender varme tanker til hele familien, sier daglig leder i Bodø/Glimt Frode Thomassen til Avisa Nordland.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame