• Se Viking - Bodø/Glimt på discovery+, søndag kl. 18!
Kjetil Knutsen selv har foreløpig ikke kommentert utviklingen denne uken.
Onsdag stilte han på en pressekonferanse, sammen med toppscorer Erik Botheim, i forbindelse med torsdagens Conference League-kamp mot Zorya på Aspmyra. Det er lagets første kamp i et europeisk gruppespill, for øvrig samme dag som klubben fyller 105 år.
UEFA Europa Conference League
Mener Saltnes er bedre enn i gullsesongen: – Slik kapteiner skal være
17 TIMER SIDEN
– Det er jo veldig hyggelig at andre synes den jobben du gjør er bra og tar kontakt. Utover det tenker jeg at Rosenborg har sin logistikk og jeg tenker at de skal få lov å svare på hva de tenker og hvorfor. Så skal jeg fokusere på det jeg skal. Jeg føler meg så privilegert som får jobbe i denne klubben, og tror det er et godt svar, sier Knutsen på pressekonferansen.
– Dette handler om Bodø/Glimt og ingenting om Rosenborg. Det blir for meg en liten avsporing med tanke på den kampen vi skal inn i, la han til.
Knutsen avviser at henvendelsen virker forstyrrende på ham før klubbens viktige Europa-kamp.
– Ikke for meg. Det blir en del av det å være i fotballen, akkurat som for spillerne. Det må vi leve med og håndtere, og det er en del av det. En del av spillet, en del av jobben deres (journalistene) å være på og lage de viktige sakene, som gir klikk og skaper interesse, og det er bra for produktet, svarer 52-åringen, og fortsetter:
– Vi er en del av en industri, og må bare akseptere det. Men for meg personlig er det ikke forstyrrende. Jeg er veldig flink til å ha fokus og leve i nuet, så egenlig ikke overhodet. Så får andre i klubben svare på om det blir forstyrrende for dem.
Knutsen har vært i Bodø/Glimt siden 2017.
Discovery har forsøkt å komme i kontakt med Glimt-leiren over flere dager, etter at klubben mandag bekreftet overfor Adresseavisen at de har mottatt en henvendelse fra Rosenborg angående Knutsen.
– Jeg har sett en mail fra RBK komme inn til oss. Vi har imidlertid som meddelt tidligere fokus på forhold vi kan gjøre noe med og har også en løpende og god dialog med Kjetil, sa styreleder Inge Henning Andersen i Bodø/Glimt til avisa.
Styrelederen bekreftet også at de har besvart henvendelsen, men ville ikke si noe om hva som sto i mailen fra RBK eller i svaret fra Bodø/Glimt.
Trøndernes styreleder Ivar Koteng har heller ikke lagt skjul på at de har Knutsen på listen over aktuelle kandidater til å ta over trenerjobben på Lerkendal, ettersom Åge Hareide har varslet at han pensjonerer seg etter sesongen.
– Det er en form for ryddighet overfor klubben han har kontrakt med. Vi ber om tillatelse om å innlede dialog, sa Koteng til Discovery.
Når det gjelder ny trener etter Åge Hareide ønsker klubben å få det på plass i god tid til oppkjøringen før neste sesong.
– Vi ha lyst til å ha det klart til jul. Det er det som er ønsket vårt.
Dette sa Ivar Koteng til Discovery for noen uker siden:

Bekrefter Knutsen-interesse: – Lista har blitt kortere

UEFA Europa Conference League
Knutsen om Mourinho-møte: – Det driter jeg egentlig i
I GÅR PÅ 07:11
Eliteserien
Fortvilelse for Tromsø da Glimt sikret tabelltopp med sein scoring
29/08/2021 PÅ 17:53