Populære sporter
All sport
Vis alt

Jonsson irettesatt av egen klubb etter TV-utblåsning: – Feil og dårlig håndtert

Joakim Opphus

Oppdatert 22/04/2024 klokken 14:28 GMT+2

Vålerengas sportssjef Joacim Jonsson har fått mye kritikk etter et eksplosivt TV-intervju i pausen mellom Vålerenga og Lyn. Nå har han også fått en irettesettelse av egen klubb.

Gav eigen spelar kraftsalve på direktesendt TV: – Kunne hatt lågare puls

Hold deg oppdatert på sport med Eurosport-appen. Last den ned i App Store og Google Play
Jonsson var mildt sagt lite imponert over Vålerenga-spiss Mees Rijks etter at han hadde dratt på seg to gule kort og ble utvist mot Lyn lørdag.
– Det er helt vilt. Det er fullstendig utilgivelig av Mees Rijks. Han setter lagkameratene i en helvetes situasjon. Det er uprofesjonelt. Det finnes ingen unnskyldninger, sa Jonsson til TV 2 i pausen om nederlenderens røde kort.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Fekk endeleg spele derbyet: – Stort

Oppvaskmøte

Intervjuet av Jonsson ledet til et intern møte på Intility mandag. Daglig leder i Vålerenga, Svein Graff, forteller til VG at Jonsson har fått en irettesettelse.
– Tid, sted og formen for offentlig kritikk av egen spiller på den måten er feil og dårlig håndtert. Jokke har beklaget overfor spillergruppa og i media. Det er bra og nødvendig. Jeg har hatt møte med Jokke og han har fått en irettesettelse, sier Graff til VG.
Jonsson forstår kritikken mot ham.
– Dette ble en stor sak. Det må jeg bare tåle og takle. Jeg har ingen problemer med å skjønne at dette jeg er blitt irettesatt. Det respekter jeg fullt ut, sier Jonsson til VG.

La seg flat

Rijks var selv langt nede etter utvisningen og var tydelig preget da han møtte pressen etter kampen.
– Det sier seg selv. Det er utilgivelig og jeg er enig i at det er min feil. Jeg føler at jeg har sviktet alle supporterne, og jeg er veldig lei meg overfor alle som kom og betalte for å se kampen i dag. All skylden er på meg, sa Rijks til Discovery og resten av pressen etter kampen.
Etter kampen innrømmet sportssjefen at han var for hard mot den 21 år gamle spissen.
– Jeg kunne nok hatt litt lavere puls naturligvis og hatt en mildere framtoning, men det Mees gjorde var en hodemist, og kostet naturligvis. Det var en dyr lærepenge for han. Det er ikke slik at vi henger ut han i forhold til det. Han er en av gjengen og vi står samlet. Måten gruppen står samlet på, for Mees og for laget, det gjør meg veldig, veldig rolig for framtiden. Det viser at vi er en sterk enhet, sa han til Discovery.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame