Populære sporter
All sport
Vis alt

Enighet i Blink – profilert trio forlater klubben

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 13/07/2022 klokken 18:06 GMT+2

Stjørdals-Blink har kommet til enighet med alle spillerne rundt reduksjon av spillerlønninger, men tre profilerte navn forlater klubben.

Stjørdals-Blink

Foto: NTB

En øknomisk krise har rammet Stjørdals-Blink hardt. Klubben har sett seg nødt til å kutte lønningene hos spillere og trenere for å overleve.
Nå har klubben kommet til enighet med alle spillerne om et lønnskutt. Samtidig er det klart at Robin Bjørnholm-Jatta, Sondre Hopmark Stokke og Aleksander Foosnæs avslutter sine kontrakter.
Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.
Bjørnholm-Jatta, Foosnæs og Hopmark Stokke var alle viktige brikker i Stjørdals-Blink. Sistnevnte var også Blinks toppscorer denne sesongen med seks mål i OBOS-ligaen.
Tidligere har det blitt kjent at Madhusan Sandrakumar og Håvard Kleven Lorentsen også har blitt fristilt fra sine kontrakter.
«I den siste perioden har vi måttet se flere spillere forlate klubben. Dette er svært leit, men samtidig en naturlig konsekvens av en prosess hvor hovedfokus har vært å redde klubben.», skriver klubben i pressemeldingen.

Endelig enighet

Klubben har tidligere inngått et sammarbeid med kommunen rundt to lån med en totalramme på to millioner kroner. Et av premissene for at Stjørdal kommune skulle så som garantist på lånene var at klubben måtte kutte utgiftene rundt spillerlønninger.
29. juni gikk en samlet spillergruppe ut og sa at de ikke kunne gå ned på minstelønn, som er 4000 kroner i måneden. Siden den gang har dialogen fortsatt mellom styret og spillerne, men nå ser det endelig ut som at de har kommet opp med en løsning.
«Vi har en rekke påbegynte aktiviteter som skal fullføres, og hvis vi i høst gjennomfører planlagte klubbaktiviteter, mener styret å ha kontroll over situasjonen.», skriver klubben.
«Klubben ønsker å gi en stor takk til spillere, trenere, vårt medisinske team, veterangruppen, alle klubbens medlemmer, samarbeidspartnere, kreditorer og Stjørdal kommune for all forståelse og bistand som har ført til at klubben nå har kontroll over den økonomiske situasjonen.», står det videre på blinkfotball.no.
Les mer om den økonomiske krisen i Stjørdals-Blink:
Sett denne?
picture

Absurde scener: Mangler reservekeeper etter utvisning – toppscoreren inn i mål

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame