Det er Nordlys som melder at Runar Espejord nå kan risikere å miste resten av sesongen for Tromsø. Ifølge avisen viser MR-bildene at spissen har pådratt seg en strekk på baksiden av låret, noe som antakeligvis vil bety et lengre avbrekk fra fotballbanen.
– MR-en viser en strekk i «hamstringen». Det gjør nok at han i verste fall er ute i seks uker, eller i beste fall i fire uker, sier TIL-lege Jorid Degerstrøm til Nordlys, som samtidig legger til at skaden var større enn det de hadde sett for seg.
OBOS-ligaen
Eriksen-magi da HamKam tok ytterligere steg mot Eliteserien: – For en mann!
16/10/2021 PÅ 14:58
Den utleide Heerenveen-spilleren måtte byttes ut etter 36 minutter spilt i Sogndal, i en kamp som omsider endte 1-1 etter et seint mål av hjemmelagets Igoh Ogbu. Espejord er allerede i gang med den alternive treningen, og TIL-trener Gaute Helstrup har fortsatt forhåpninger om at spissen rekker de siste rundene av sesongen.
– Det er dumt, men det er sånn det er. Vi får bare ta det som bonus det han har bidratt med, og det han forhåpentligvis kan bidra med mot slutten av sesongen, sier Helstrup til Nordlys.
Espejord står med fire mål på seks kamper for Tromsø siden returen til Nordens Paris.
OBOS-ligaen
«Toppklubben» fra Ekeberg: – Norsk fotball trenger disse solskinnshistoriene
14/09/2021 PÅ 12:18
Eliteserien
Fortvilelse for Tromsø da Glimt sikret tabelltopp med sein scoring
29/08/2021 PÅ 17:53