Rekken uten seier fortsetter for LSK: – Dette var et stort skritt tilbake

Malin Hamilton

Oppdatert 04/08/2020 klokken 22:25 GMT+2

Før årets sesong var Lillestrøm ansett som favoritter, men etter at Kristoffer Hoven og Endre Kupen sikret seier for Sogndal, står Kanarifuglene nå uten seier på fem kamper og med 13 poeng opp til toppen.

Thomas Lehne Olsen

Lillestrøm - Sogndal 0-2
– Dette var et stort skritt tilbake, oppsummerte LSK-trener Geir Bakke til Eurosport etter kampslutt.
De helgule ble tilskuere da Sogndal fosset i angrep og sikret to mål på fem minutter i kampens første omgang. På motsatt banehalvdel derimot hadde vertene nok en gang vanskeligheter med å finne målet, og Geir Bakke tapte dermed poeng til navnebror Eirik Bakke.
Veien til toppen der Tromsø troner med 21 poeng blir derfor stadig lengre for LSK på en tiendeplass.
– Vi er ikke gode nok. Vi var ikke gode nok i den første omgangen og vi var ikke gode nok i den andre, og da blir det sånn, fortsatte Bakke.

Perlescoring

Det var Sogndal som kom best i gang på Åråsen etter et langt innkast fra Daniel Eid til Kristoffer Hoven inne i boksen, som sikret 0-1 etter 14 minutters spill. 13
Fem minutter senere fikk Endre Kupen en drømmescoring etter et sololøp fra egen halvdel og banket inn ballen fra 20 meter. LSK-forsvaret kom med lite motstand etter å ha rygget hele veien før nettkjenningen.
Se perlescoringen her, saken fortsetter under videoen.

Drømmescoring etter løp fra egen halvdel: – Hva er det som skjer i LSK-forsvaret?

– Det er en sirup-omgang. Vi står stille og skaper ingen ting, vi må skjerpe oss, sa Thomas Lehne Olsen til Eurosport i pausen, som fortsatt står uten en eneste nettkjenning i årets sesong.
Lillestrøm satte et høyre press mot sluttminuttene av kampens andre omgang, men Sogndals Renze Jagger Fij sto heroisk foran eget bur og rodde inn seieren for gjestene.

Slik stilte lagene:

Lillestrøm (4-3-3): Coppens - Mogstad Ranger, Salquist, Amundsen, Kind Mikalsen - Kallevåg, Mathew, Krogstad - Gustafsson, Lehne Olsen, Ødemarksbakken.
Sogndal (3-4-3): Fij - Ogbu, Lereng, Eide - Totland, Blårud, Mannsverk, Roseth - Hoven, Kupen, Hoven.