Lillestrøm - Sogndal 0-2
– Dette var et stort skritt tilbake, oppsummerte LSK-trener Geir Bakke til Eurosport etter kampslutt.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
De helgule ble tilskuere da Sogndal fosset i angrep og sikret to mål på fem minutter i kampens første omgang. På motsatt banehalvdel derimot hadde vertene nok en gang vanskeligheter med å finne målet, og Geir Bakke tapte dermed poeng til navnebror Eirik Bakke.
Veien til toppen der Tromsø troner med 21 poeng blir derfor stadig lengre for LSK på en tiendeplass.
– Vi er ikke gode nok. Vi var ikke gode nok i den første omgangen og vi var ikke gode nok i den andre, og da blir det sånn, fortsatte Bakke.
Les også: HamKam raknet igjen – Øby-dobbel strødde salt i «Kamma»-såret.

Perlescoring

Det var Sogndal som kom best i gang på Åråsen etter et langt innkast fra Daniel Eid til Kristoffer Hoven inne i boksen, som sikret 0-1 etter 14 minutters spill. 13
Fem minutter senere fikk Endre Kupen en drømmescoring etter et sololøp fra egen halvdel og banket inn ballen fra 20 meter. LSK-forsvaret kom med lite motstand etter å ha rygget hele veien før nettkjenningen.
Se perlescoringen her, saken fortsetter under videoen.

Drømmescoring etter løp fra egen halvdel: – Hva er det som skjer i LSK-forsvaret?

– Det er en sirup-omgang. Vi står stille og skaper ingen ting, vi må skjerpe oss, sa Thomas Lehne Olsen til Eurosport i pausen, som fortsatt står uten en eneste nettkjenning i årets sesong.
Lillestrøm satte et høyre press mot sluttminuttene av kampens andre omgang, men Sogndals Renze Jagger Fij sto heroisk foran eget bur og rodde inn seieren for gjestene.

Slik stilte lagene:

Lillestrøm (4-3-3): Coppens - Mogstad Ranger, Salquist, Amundsen, Kind Mikalsen - Kallevåg, Mathew, Krogstad - Gustafsson, Lehne Olsen, Ødemarksbakken.
Sogndal (3-4-3): Fij - Ogbu, Lereng, Eide - Totland, Blårud, Mannsverk, Roseth - Hoven, Kupen, Hoven.
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05