Populære sporter
All sport
Vis alt

Brøt den lange rekken med kamper uten seier – ødela Maalens bryllupsfeiring

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 30/08/2020 klokken 17:43 GMT+2

Ranheim-trener Svein Maalen brukte lørdagen til å gifte seg. Søndag gikk de på en smell mot KFUM som endelig kunne juble for en seier igjen – på trener Jørgen Isnes' bursdag.

Svein Maalen

Foto: Scanpix

Ranheim - KFUM Oslo 0-1
– Det er ikke bare en liten nedtur, det er en gedigen nedtur. Vi spiller en veldig bra førsteomgang, men klarer ikke å følge opp i andre. «Kåffa» vinner ganske fortjent på bortebane med tanke på hvordan settingen er her. Vi burde vunnet, vært mer effektive i første, vi er mange ganger alene med keeper, men får ikke stokket føttene. Vi må omsette sjansene i tette kamper, sier en svært skuffet Maalen til Eurosport.
Ranheim kom til kampen med en solid andreplass på tabellen og enda mer solide 6-1 borte mot Jerv i forrige kamp. Og formkurven til de to lagene pekte i svært forskjellig retning, for mens «Kåffa» var uten seier på syv kamper, hadde trønderne scoret 40 mål på 12 kamper og seiret i fire av de siste fem.
Men det var gjestene fra Oslo som var nærmest scoring først.
Olav Øby stilte seg opp med sin gode frisparkfot, og leverte et kjempeskudd som bare så vidt ble avverget av Magnus Lenes og tverrliggeren i kombinasjon. Ranheim slapp også med skrekken på den farlige returen som ble avverget til corner.
Så meldte en Erik Tønne i storform seg på i motsatt ende etter snaue timen, da han på akrobatisk vis sendte ballen, dessverre for ham, på feil side av stolpen.
Målløst til pause, og Ranheim trengte å svare i økt nummer to, etter at serieleder Tromsø storkoste seg hjemme mot Ull/Kisa, og leverte to fantastiske scoringer på to minutter, signert Kent-Are Antonsen og Eric Kitolano.
(Artikkelen fortsetter under):
picture

To perlemål på to minutter – uenige om hvilket som er finest

Men det var gjestene som var ekstremt nær å ta ledelsen midtveis i andre omgang, da Håkon Stavrum ganske fritt fikk gå opp og heade på et innlegg, men Lenes hindret scoring med en sterk redning.
Og med bare fire minutter igjen på klokka var det KFUM som kunne slippe jubelen løs, for denne gangen lyktes Stavrum bedre da han ble spilt gjennom. Avslutningen var sikker og bortelaget var i ferd med å bryte sin tunge rekke med kamper uten seier.
– Jeg tror ikke jeg har vært vitne til bedre stemning i en garderobe enn det jeg opplevde nå, det var helt, helt ekstraordinært, rett og slett. Vi smiler bredt nå, det er lov til å gjøre det. Det har vært en tøff tid og alle gutta står opp. Jeg tror ikke det er en mann utpå der som har en dårlig match, sier matchvinner Stavrum til Eurosport etter matchvinnerscoringen.
Det var hans første mål for sesongen.
– Det er nesten to år siden jeg scoret sist, så jeg liker å spare det til de spesielle anledningene. Jeg tenkte det passet seg i dag, stråler han videre.
På slutten satset hjemmelaget alt i jakten på en utligning, men uten å lykkes. Med Tromsøs 2-1-seier og tre nye poeng, er det nå en liten luke opp på tre poeng til seielederen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame