Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekreftet: Blir ny hovedtrener i Ull/Kisa

Sondre Skandsen

Oppdatert 12/01/2021 klokken 09:12 GMT+1

Åsanes assistenttrener flytter østover, og med seg følger et enda større ansvar i Ull/Kisa.

Sindre Tjelmeland (Foto: Ull/Kisa)

Foto: Eurosport

  • Eurosport og Discovery+ sender den spanske supercupen, der du blant annet kan se Martin Ødegaards Real Madrid torsdag kveld - sikre deg tilgang her!
Sindre Tjelmeland skriver under på en 3-årskontrakt på Jessheim og erstatter med det Trond Fredriksen, som fikk litt i overkant av to år i sjefsstolen hos klubben. Det er første gang Tjelmeland er hovedtrener i toppfotballen.
– Jeg har fulgt OBOS-ligaen og Ull/Kisa i mange år og sett hvordan ting har gått og hva som er gjort. Det er en klubb med et veldig stort potensiale, med en ung administrasjon, som er offensiv og ønsker å få til noe. Vi har en spillergruppe som ikke fikk ut sitt beste potensiale i fjor, det skal jeg og teamet gjøre noe med, sier nyervervelsen til klubbens egne hjemmesider.
Klubben selv bekrefter ansettelsen tirsdag morgen.
Tjelmeland var med i trenerteamet som vant årets trener-prisen under Morten Røssland i Åsane. Klubben endte som nummer fem i OBOS-ligaen og røk ut av kvaliken mot Ranheim.
Allerede i høst kunne Eurosport erfare at det var interesse for begge Åsanes trenere - og at begge var ettertraktetde som hovedtrenere. Eurosport skrev også om nyheten i går.
Åsane fikk oppmerksomhet for trenerne sine i 2020, med Morten Røssland i spissen:
picture

Deler ut prisen til Åsane-spissen – så får treneren seg en ordentlig overraskelse

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame