• Eurosport og Discovery+ sender den spanske supercupen, der du blant annet kan se Martin Ødegaards Real Madrid torsdag kveld - sikre deg tilgang her!

Sindre Tjelmeland skriver under på en 3-årskontrakt på Jessheim og erstatter med det Trond Fredriksen, som fikk litt i overkant av to år i sjefsstolen hos klubben. Det er første gang Tjelmeland er hovedtrener i toppfotballen.

OBOS-ligaen
Fire ganger på rundens lag i fjor – nærmer seg ny klubb
13 TIMER SIDEN

– Jeg har fulgt OBOS-ligaen og Ull/Kisa i mange år og sett hvordan ting har gått og hva som er gjort. Det er en klubb med et veldig stort potensiale, med en ung administrasjon, som er offensiv og ønsker å få til noe. Vi har en spillergruppe som ikke fikk ut sitt beste potensiale i fjor, det skal jeg og teamet gjøre noe med, sier nyervervelsen til klubbens egne hjemmesider.

Klubben selv bekrefter ansettelsen tirsdag morgen.

Tjelmeland var med i trenerteamet som vant årets trener-prisen under Morten Røssland i Åsane. Klubben endte som nummer fem i OBOS-ligaen og røk ut av kvaliken mot Ranheim.

Allerede i høst kunne Eurosport erfare at det var interesse for begge Åsanes trenere - og at begge var ettertraktetde som hovedtrenere. Eurosport skrev også om nyheten i går.

Åsane fikk oppmerksomhet for trenerne sine i 2020, med Morten Røssland i spissen:

Deler ut prisen til Åsane-spissen – så får treneren seg en ordentlig overraskelse

OBOS-ligaen
Kapteinen forlenger, skal spille fotball på heltid
I GÅR PÅ 15:35
OBOS-ligaen
Rekdal-elev overrasker med karrierevalg: – Mange ble tatt på sengen
14/01/2021 PÅ 17:39