• Eurosport og Discovery+ sender den spanske supercupen, der du blant annet kan se Martin Ødegaards Real Madrid torsdag kveld - sikre deg tilgang her!
Sindre Tjelmeland skriver under på en 3-årskontrakt på Jessheim og erstatter med det Trond Fredriksen, som fikk litt i overkant av to år i sjefsstolen hos klubben. Det er første gang Tjelmeland er hovedtrener i toppfotballen.
– Jeg har fulgt OBOS-ligaen og Ull/Kisa i mange år og sett hvordan ting har gått og hva som er gjort. Det er en klubb med et veldig stort potensiale, med en ung administrasjon, som er offensiv og ønsker å få til noe. Vi har en spillergruppe som ikke fikk ut sitt beste potensiale i fjor, det skal jeg og teamet gjøre noe med, sier nyervervelsen til klubbens egne hjemmesider.
OBOS-ligaen
Ville betale for matchballen han ble nektet etter hat trick – nå får han den i posten
06/04/2022 PÅ 09:38
Klubben selv bekrefter ansettelsen tirsdag morgen.
Tjelmeland var med i trenerteamet som vant årets trener-prisen under Morten Røssland i Åsane. Klubben endte som nummer fem i OBOS-ligaen og røk ut av kvaliken mot Ranheim.
Allerede i høst kunne Eurosport erfare at det var interesse for begge Åsanes trenere - og at begge var ettertraktetde som hovedtrenere. Eurosport skrev også om nyheten i går.
Åsane fikk oppmerksomhet for trenerne sine i 2020, med Morten Røssland i spissen:

Deler ut prisen til Åsane-spissen – så får treneren seg en ordentlig overraskelse

OBOS-ligaen
Dansk-norsk forsvarsspiller vender hjem – tilbake i barndomsklubben
14/03/2022 PÅ 10:56
OBOS-ligaen
Alt var mørkt etter marerittbeskjed – så kom den sjokkerende gladmeldingen
14/03/2022 PÅ 05:53