Start vant uten Rekdal

Sondre Skandsen

Oppdatert 07/04/2019 klokken 18:02 GMT+2

I kjølvannet av oppstyret rundt Kjetil Rekdal forrige uke, kom Start tilbake på vinnersporet.

Start

KFUM – Start 1-2
For etter noen hektiske uker på Sørlandet og tap i åpningskampen mot AaFK, var det trolig ingenting gultrøyene trengte mer enn tre poeng.
Og før pause fikk de en ganske enkel oppgave. Start var overlegne i de fleste faser, noe de beviste etter 27 minutter.
Et innlegg ble først ryddet opp i av hjemmelaget. Så falt ballen ut til Erlend Segberg, som i stedet for å skyte på direkten, la ballen silkemykt ned til Aron Sigurdarson. Han fikk en enkel oppgave å sette inn det første målet fra tre meter.
Kun elleve minutter etterpå la Start på til 2-0. Målscorer Sigurdarson var denne gangen arkitekt. Innlegget hans fant Kasper Skaanes på bakerste stolpe, som bredsidet inn det andre.
Etter hvilen så KFUM skarpere ut. Gjestene fra Kristiansand skapte ikke like mye og måtte periodevis forsvare seg dypt.
Til slutt kom også reduseringen. Halvveis ut i andreomgangen fikk hjemmelaget corner. Troudart stusset videre til Moses Mawa som headet inn det som skulle vise seg å være kun et trøstemål.
Start tok sin første trepoenger for sesongen, mens Oslo-laget nå står med to tap på like mange kamper.