Fotball
OBOS-ligaen

Stanget og stanget – så dukket Sigurdarson opp

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Start

Foto: Scanpix

AvSondre Skandsen
02/06/2019 på 17:52 | Oppdatert 02/06/2019 på 18:46
@smskandsen

Start stanget og stanget mot nyopprykkede Skeid. Så dukket Aron Sigurdarson opp minutter før slutt og Bringaker kronet det hele på overtid.

KRISTIANSAND/OSLO (Eurosport)

IK Start – Skeid 2-0

Eliteserien

Unggutten etter det utrolige «Zlatan-målet»: – Jeg klarer ikke å slutte å se på det

FOR 18 TIMAR SIDAN

Kun minutter før slutt ble han matchvinner. Aron Sigurdarson er kanskje Starts største formspiller, og etter å ha dempet en ball på brystet inni 16-meteren, la han den fint til rette for seg selv og skjøt i steget. Ballen suste ned i det lengste hjørnet og sendte sørlendingene til himmels.

Dypt inne i overtiden snappet Mathias Bringaker en ball på Skeids banehalvdel og ekspederte kontrollert inn 2-0.

– Dette kan bety mye. Vi får se. Nå må vi bare fortsette dette. Samtidig føler jeg vi har mer å gå på enn det vi viste i dag, sier trener Joey Hardarson til Eurosport etter kampen.

Det var nemlig en relativt jevn fotballkamp. Start styrte banespillet og skapte sine muligheter, særlig før hvilen. Men i den andre omgangen var Skeid farligere og hadde blant annet et skudd i treverket, og Nunez var nære med et skudd som dalte ned over mål.

– Det er bittert. For selv om vi henger litt i tauene før pause, så skaper vi sjanser i den andre omgangen. Kampen står og vipper.

– Jeg er stolt av gutta og innsatsen. Det er en heltemodig jobb de gjør. Det er bittert at vi henger med i alle matcher, men ikke får noe særlig poeng etter de siste fem kampene, sier Tom Nordlie etter kampen.

Før pause var hjemmelaget nære scoring ved Sigurdarson. Sjøkvist sitt innlegg ble forsøkt hælsparket i mål av Bringaker. Ballen havnet ute hos Sigurdarson som smalt den i blokka til nok en retur. Men ingen Start-spillere klarte å få ballen over streken.

Dermed var det altså islandsk magi i sluttminuttene som til slutt avgjorde. Start klatret dermed opp til 4. plass med 19 poeng. Skeid på sin side ligger på 12. plass med sine ni poeng; to poeng over kvalik og fire poeng over direkte nedrykk.

Se høydepunktene her:

Eliteserien

Endelig kom vendepunktet for Sarpsborg 08: Nå tror stopperen på en ny start

I GÅR PÅ 08:22
Eliteserien

Fortsatte å spille etter stygg overtråkk: – Leddbåndet fikk seg en god strekk

04/07/2020 PÅ 18:40
Relatert
FotballOBOS-ligaenIK StartSkeid
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen