Populære sporter
All sport
Vis alt

Sortevik klar for en ny KFUM-sesong: – Vil gjerne være med å se om vi kan gjøre det enda litt bedre

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 31/12/2019 klokken 15:02 GMT+1

KFUMs Stian Sortevik blir med ett år til.

Stian Sortevik

Foto: Scanpix

Det skriver KFUM på sin hjemmeside tirsdag.
31-åringen kom til klubben fra Stabæk før 2015-sesongen og var med på KFUMs opprykk i 2018. I årets sesong endte de på en kvalikplass for å spille om en plass i Eliteserien 2020.
– Det er klart at det er ekstra motiverende å ta et år til når vi gjorde det så bra i år. Det ble en sesong over all forventning, men samtidig var det ikke tilfeldig. Vi havnet ikke der vi gjorde på grunn av marginer, men på grunn av hardt arbeid, et godt kollektiv og gode ferdigheter, sier Sortevik til klubbens hjemmeside.
I playoff-kampen mot Start tapte de og fikk dermed ikke mulighet til å spille to kamper mot laget på 14. plass i Eliteserien, Lillestrøm. Sortevik tror det vil være mulig å gjøre det bedre neste sesong.
– Ja, det tror jeg, selv om det i OBOS-ligaen alltid vil være 2-3-4 klubber med gode ressurser og drives helprofesjonelt. Samtidig så får KFUM resultater fordi det jobbes godt rundt a-laget og i hele klubben. Jeg vil gjerne være med på å se om vi kan gjøre det enda litt bedre, selv om jeg selvsagt vet at det skal litt til.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame