Av: Joakim Opphus
Det melder IK Start på sin egen hjemmeside torsdag.
OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 PÅ 18:07
Den 21 år gamle forsvareren har imponert på prøvespill i den seneste tiden, både i trening og i internkampene.
– Det føles veldig bra. Det er klubb som jeg kjenner til og som jeg har tilbrakt ungdomstiden min i, så det er veldig gøy, sier Reinhardsen til Discovery.
– Som lokal gutt håper du jo på å vende tilbake til Start, det er en veldig stor klubb her på Sørlandet, så da det kom i boks var det veldig moro, sier han videre.
Nå blir han lagkamerat med flere gamle kjente.
– Jeg har trent i tre uker nå, og det virker som en målbevisst gjeng som vil rykke rett opp igjen. Så er det selvsagt lettere når man kjenner en del folk fra før. Det er en del unge spillere som jeg har vært borti før på kretslaget osv, sier Reinhardsen til klubbens hjemmeside.
Reinhardsen har spilt mange kamper i den gule og svarte drakta i mange år allerede. Han gikk gradene i klubben opp til G19-laget og var en viktig del av Start 2 frem til sommeren 2018. Så gikk veien videre til Jerv hvor han fikk med seg over 30 kamper. Etter Jerv gikk veien videre til Arendal. Etter å ha takket nei til ny kontrakt i Arendal etter forrige sesong returnerer han tilbake til moderklubben med et klart mål.
– Jeg kommer ikke inn som bare stallfyll. Jeg håper å kunne slå bra fra meg i Start, og kjempe meg inn på laget, forteller han til Discovery.

Ny posisjon

Reinhardsen har tidligere spilt mest midtstopper, men i Start må han regne med å spille en del høyreback.
– Det blir en ny utfordring, men det blir veldig moro, sier Reinhardsen.
Trener Joey Hardarson har troen på Reinhardsens kvaliteter, og at han kan mestre flere posisjoner.
– Han har tatt en liten omvei, men han har fått med seg en del erfaring som han drar nytte av nå. Peter har hatt en bra stigning siden han begynte å trene med oss og har fått vist frem sine kvaliteter. Han kan spille både som back og midtstopper, er solid defensivt og veldig trygg med ball, sier Joey Hardarson til klubbens hjemmesider.
– Med Peter inn får vi en større bredde i troppen, og konkurransen vil øke i posisjoner der vi fra før har få alternativer, sier han videre.
Sportslig leder Atle Roar Håland er også glad for å ungutten tilbake i gult og svart.
– Vi er veldig glad for å ha Peter tilbake i klubben. Han er en klubbutviklet spiller som har fått sin fotballutdannelse her, for så å gå veien om Jerv og Arendal før han nå tar steget inn i A-stallen, sier Håland til klubbens hjemmeside.
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 PÅ 10:50
OBOS-ligaen
OBOS-rivalene bytter spillere
02/09/2020 PÅ 08:42