Populære sporter
All sport
Vis alt

Aftenbladet: Thorstvedt bytter klubb

Oppdatert 31/12/2019 klokken 16:15 GMT+1

Ifølge Stavanger Aftenblad har Viking akseptert et bud på Kristian Thorstvedt. Nå kan Viking vurdere et nytt fremstøt på Berisha om overgangen går i boks.

Kristian Thorstvedt

Foto: Eurosport

Etter hva lokalavisen kjenner til skal Viking ha godtatt et bud på den unge spilleren på 15-20 millioner kroner. Senere meldte TV 2 at den aktuelle klubben er belgiske Genk.
Eurosport har vært i kontakt med Viking-trener Bjarne Berntsen, som ikke ønsket å kommentere opplysningene. Daglig leder i Viking, Eirik W. Henningsen har ikke besvart Eurosports henvendelser tirsdag.
Tidligere kunne Aftenbladet erfare at Salzburg var interessert i Thorstvedt.
– Vi har ikke fått noen konkrete bud ennå, men vi er stolte av at det finnes interesse for våre spillere. Våre spillere skal ha ambisjoner om større klubber i utlandet, sa daglig leder i Viking Eirik W. Henningsen til avisen da.
20-åringen har hatt en solid sesong med Viking og noterte seg for 10 mål i Eliteserien. Han var også med å spille Viking til cupgull.
Tidligere i år mente Eurosport-ekspert Joacim Jonsson at Thorstvedt var en av de ti heteste salgsobjektene under 21 år.
– Litt vårens komet, men Thorstvedt har ikke vært like het i høst som under våren. Men han er fortsatt interessant for europeiske klubber. Har en ekstremt god forståelse og gjør det meste rett med og uten ball. Synes dog ikke at han løper like mye som tidligere og der må han opp på hesten igjen. Har en fysikk som gjør han ekstra interessant. Bør selges senest neste sommer med tanke på kontraktslengden, sa Jonsson.
Mandag ble det også bekreftet at Brann avslo Vikings bud på Veton Berisha. Etter hva Eurosport kan erfare vil Viking nå vurdere et nytt fremstøt på Berisha om Thorstvedt-overgangen går i boks.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame