• Lillestrøm møter Ranheim 8. september. Den kampen sees på Eurosport Norge og Dplay 18.00. Samtidig tar Ull/Kisa imot Øygarden. Den sees også på Dplay. Sikre deg tilgang her!
Ull/Kisas Espen Bjørnsen Gårnås er klar for LSK. Midtstopperen har signert en permanent avtale med OBOS-naboen.
– Det er veldig kult. Jeg er veldig stolt. Jeg går til en stor klubb, en av Norges største. Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Garnås i en pressemelding på LSKs nettsted.
OBOS-ligaen
Start henter tilbake lokal spiller
08/04/2021 PÅ 15:00
Kontrakten hans med Ull/Kisa gikk ut etter inneværende sesong.
– Jeg går til en klubb i samme divisjon, men samtidig er det et steg opp for meg. All ære til Ull/Kisa, selvfølgelig, men jeg følte at dette var et fint tidspunkt til å ta et steg opp.

Har slitt med spilletiden - lånes ut

Samtidig låner LSK angrepsspiller Kristoffer Ødemarksbakken ut til Kisa. De skal ha opsjon på å hente ham permanent, erfarer Eurosport.
Dermed blir de to etter alt å dømme spilleklare for sine nye klubber når overgangsvinduet åpner i Norge 8. september. De spilte faktisk sammen for Ull/Kisa høsten 2017, før Ødemarksbakken dro til Åråsen året etter. Han får dermed ikke fullstendig uvante omgivelser. Angriperen har slitt med spilletiden så langt denne sesongen og har kun spilt mer enn 45 minutter én gang. Han står også uten scoringer.
– Vi synes det er bra for Kristoffers utvikling at han går på utlån nå slik at han får så mye spilletid som mulig resten av sesongen, sier LSKs sportssjef Simon Mesfin i pressemeldingen.
Garnås har spilt i Ull/Kisas midtforsvar samtlige kamper denne sesongen, utenom da han var suspendert mot Tromsø sist.

Bekreftet interesse

Det var Romerikes Blad som tidligere i uken meldte at det nærmet seg en byttehandel.
– Jeg kan bekrefte at vi helt siden forrige overgangsvindu har hatt en interesse for Garnås, og jeg kan bekrefte at vi er i dialog med Ull/Kisa om en overgang. Men ingenting er klart, sa LSK-sportssjef Simon Mesfin til Romerikes Blad da.
Samtidig bekreftet han overfor avisen at en overgang også for Ødemarksbakken var tema.
Vi har ikke lykkes i å få kontakt med ham onsdag, men begge overgangene er nå altså bekreftet av klubbene.
OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 PÅ 18:07
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 PÅ 10:50