• Følg Eliteserien og OBOS-ligaen på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge. Slik får du tilgang.
Aalesund - Kongsvinger 1-0
Med ti sekunder igjen til pause slo Aalesund et frispark inn i boksen, der Ramsteijn jaktet ballen. I duell med Kongsvingers kantspiller, Jonas Rønningen, gikk stopperen i bakken før han haltet inn til garderoben. Nederlenderen ble byttet ut med Jonas Grønner før den andre omgangen.
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51
Han kom etter hvert ut og satte seg på benken sammen med resten av laget.
– Omfanget av skaden er vanskelig å si noe om, men skadeomfanget generelt i klubben er litt for stort i øyeblikket. Vi har ikke råd til å miste flere spillere nå, sier Aalesund-trener Lars Bohinen til Eurosport.
Se situasjonen her:

Aalesund i tidlig ledelse

Både Aalesund og Kongsvinger vant sin første kamp denne sesongen, men når de møttes i dag var det tangotrøyene som viste seg sterkest.
De skapte en del farligheter i åpningen, og det gikk ikke mer enn 12 minutter før ballen lå i nettet. Jørgen Hatlehol sitt skudd gikk via et Kongsvinger-bein og inn bak en utspilt Ali Ahamada i buret.
– Det var deilig det. Jeg prøvde bare å ligge i riktig rom og lukte på at ballen skulle komme ut. Og det gjorde den heldigvis, sa en smilende Hatlehol til Eurosport i pausen.
Etter målet bølget kampen frem og tilbake. Adem Güven hadde en brukbar mulighet for Kongsvinger, mens Aalesund fortsatte å skape de største og fleste sjansene. Hjemmelaget kjørte over gjestene til tider, men det ble utrolig nok ikke flere mål før pause.
Se høydepunktene fra kampen her:

Kontrollert seier

I den andre omgangen var det litt roligere og langt færre sjanser. Pape Habib Gueye stod for Aalesunds største mulighet rundt 20 minutter ut i omgangen.
Gueye fikk en ny mulighet ti minutter før slutt, men hverken han eller Oddbjørn Lie på returen klarte å sette ballen i mål.
– Jeg synes vi spiller en solid førsteomgang. Vi bytter side ofte, og kommer til mange innlegg. Av en eller annen uforståelig grunn så slutter vi med det i andre omgang og da klarer vi ikke skape det samme trykket som i første, dessverre, sier Bohinen.
Det endte med en fortjent 1-0-seier til hjemmelaget som står med full pott etter de to første rundene.
– I sånne kamper som i dag må vi sette de få sjansene vi får, og det gjør vi ikke i dag. Så det er ikke godt nok, sier Kongsvinger-spiller Adem Güven.
Se hva Lars Bohinen sa etter kampen her:
OBOS-ligaen
Aalesund med skremmeskudd i opprykkskampen
28/08/2021 PÅ 14:55
OBOS-ligaen
Matchvinneren tok selvkritikk: – Synes synd på resten av laget
23/05/2021 PÅ 17:58