Populære sporter
All sport
Vis alt

Aalesund-stopperen av med skade i kontrollert seier: – Vi har ikke råd til å miste flere spillere nå

Sebastian Langvik-Hansen

Oppdatert 06/04/2019 klokken 18:55 GMT+2

Aalesund kjørte kampen og skapte både flest og størst sjanser. Til tross for at de vant 1-0 var det et skår i gleden da Kaj Ramsteijn måtte kaste inn håndkleet i pausen.

Kaj Rammsteijn av med skade

Foto: Eurosport

  • Følg Eliteserien og OBOS-ligaen på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge. Slik får du tilgang.
Aalesund - Kongsvinger 1-0
Med ti sekunder igjen til pause slo Aalesund et frispark inn i boksen, der Ramsteijn jaktet ballen. I duell med Kongsvingers kantspiller, Jonas Rønningen, gikk stopperen i bakken før han haltet inn til garderoben. Nederlenderen ble byttet ut med Jonas Grønner før den andre omgangen.
Han kom etter hvert ut og satte seg på benken sammen med resten av laget.
– Omfanget av skaden er vanskelig å si noe om, men skadeomfanget generelt i klubben er litt for stort i øyeblikket. Vi har ikke råd til å miste flere spillere nå, sier Aalesund-trener Lars Bohinen til Eurosport.
Se situasjonen her:

Aalesund i tidlig ledelse

Både Aalesund og Kongsvinger vant sin første kamp denne sesongen, men når de møttes i dag var det tangotrøyene som viste seg sterkest.
De skapte en del farligheter i åpningen, og det gikk ikke mer enn 12 minutter før ballen lå i nettet. Jørgen Hatlehol sitt skudd gikk via et Kongsvinger-bein og inn bak en utspilt Ali Ahamada i buret.
– Det var deilig det. Jeg prøvde bare å ligge i riktig rom og lukte på at ballen skulle komme ut. Og det gjorde den heldigvis, sa en smilende Hatlehol til Eurosport i pausen.
Etter målet bølget kampen frem og tilbake. Adem Güven hadde en brukbar mulighet for Kongsvinger, mens Aalesund fortsatte å skape de største og fleste sjansene. Hjemmelaget kjørte over gjestene til tider, men det ble utrolig nok ikke flere mål før pause.
Se høydepunktene fra kampen her:

Kontrollert seier

I den andre omgangen var det litt roligere og langt færre sjanser. Pape Habib Gueye stod for Aalesunds største mulighet rundt 20 minutter ut i omgangen.
Gueye fikk en ny mulighet ti minutter før slutt, men hverken han eller Oddbjørn Lie på returen klarte å sette ballen i mål.
– Jeg synes vi spiller en solid førsteomgang. Vi bytter side ofte, og kommer til mange innlegg. Av en eller annen uforståelig grunn så slutter vi med det i andre omgang og da klarer vi ikke skape det samme trykket som i første, dessverre, sier Bohinen.
Det endte med en fortjent 1-0-seier til hjemmelaget som står med full pott etter de to første rundene.
– I sånne kamper som i dag må vi sette de få sjansene vi får, og det gjør vi ikke i dag. Så det er ikke godt nok, sier Kongsvinger-spiller Adem Güven.
Se hva Lars Bohinen sa etter kampen her:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame