Bodø/Glimt - Sandnes Ulf 0-0:
Det ble ikke den helt store forestillingen da Sandnes Ulf gjestet Bodø/Glimt til en tøff toppkamp i OBOS-ligaen. Sandnes Ulf hadde et spillemessig overtak på vertene i store deler av kampen, mens hjemmelaget viste seg å være farlig på kontringer.
Men begge lag sløste med de mulighetene de fikk og dermed endte det målløst. Et godt resultat for et opprykksjagende hjemmelag.
UEFA Europa Conference League
Mener Saltnes er bedre enn i gullsesongen: – Slik kapteiner skal være
I GÅR PÅ 06:31

– Vanskelig å se at de ikke rykker opp

Poenget betyr at Glimt ser ut til å ha full kontroll på opprykk. Bodøværingene topper tabellen med 52 poeng, elleve poeng ned til Ranheim på tredjeplass.
Eurosports OBOS-ekspert, Roger Risholt tror det skal mye til å frarøve Glimt et opprykk nå med åtte kamper igjen å spille.
Laget har 14–0 i målforskjell på de fem siste kampene og har ikke sluppet inn mål på 450 minutter. Sist gang laget tapte var 4. juni borte mot Ranheim. Det er elleve kamper siden.
– Jeg synes de har vært fantastisk gode i en lang periode. De holder nullen igjen, men i dag synes jeg det var mange spillere som var under pari. Trond Olsen, Jens Petter Hauge, Kristian Fardal Opseth og Ulrik Saltnes som har vært veldig gode. Det var litt for mange som var dårlige i dag. Likevel får de ett poeng og holder nullen. Det er vanskelig å se at de ikke kommer til å rykke opp. Det er vel 60 poeng de jakter på, sier Risholt til Eurosport.no.

– Historisk sett en god poengsum

Også Glimt-treneren, Aasmund Bjørkan, skimter Eliteserie-spill for neste sesong i det fjerne, men han var misfornøyd med prestasjonen mot Sandnes Ulf.
– 60 poeng har vist seg, historisk sett, å være en god poengsum å ha i forhold til det å få en av de to øverste plassene. Et poeng i dag er et nytt skritt mot det, så må vi selvfølgelig løfte prestasjonene. Det gjør vi gjennom å være god på trening, ha bra trøkk og intensitet i det vi holder på med. Det er bare å komme tilbake til tegnebrettet og treningsfeltet å begynne å jobbe, sier Bjørkan til Eurosport.no.
Ulf-trener Bengt Sæternes synes laget hans var nærmest seier, men er fornøyd med ett poeng.
– Jeg er fornøyd med at vi ikke slipper inn mål her. Det er en tøff kamp og jeg synes vi er ganske bra. Så mangler vi det siste lille på den siste tredjedelen i dag. Vi er ikke nok distinkt og går ikke på avslutninger, sier Sæternes.
UEFA Europa Conference League
Knutsen om Mourinho-møte: – Det driter jeg egentlig i
16/09/2021 PÅ 07:11
UEFA Europa Conference League
Knutsen om Rosenborgs henvendelse: – Det er jo veldig hyggelig
15/09/2021 PÅ 12:34