Tirsdag kunne vi melde her på Eurosport.no at midtbanespiller Nigel Reo-Coker (32) var høyaktuell for OBOS-ligaen og Start.
Onsdag morgen virker overgangen å være i boks, og Start har innkalt til pressekonferanse klokken 11.00 på Sparebanken Sør Arena.
  • Blir Reo-Coker en suksess? Stem nederst i saken!
OBOS-ligaen
11 år etter FA Cup-finalen – nå løper midtbanestjernen intervaller med Start-juniorene
13/05/2017 PÅ 19:01
TV 2 melder at den tidligere Aston Villa-spilleren har signert en avtale med sørlendingene ut sesongen, med et håp om å spille seg i form til å bli Kina-proff på tampen av karrieren. 32-åringen vil trolig få sin debut for Start 2 i onsdagens kamp Fløy i 3.divisjon.

Ordknapp Pedersen

Start er på vei hjem etter tirsdagens bitre nederlag mot Bodø/Glimt, og troppen sitter i skrivende stund på Gardermoen og venter på fly videre til Kristiansand.
– Dette har jeg ingen kommentar til akkurat nå. Jeg har ikke pratet med de i klubben hjemme, så vi får komme tilbake til når noe skal kommuniseres utad av dette, sa Start-trener Steinar Pedersen til Eurosport.no grytidlig onsdag morgen.
Reo-Coker har forsøkt seg en rekke steder etter at kontrakten med Montreal Impact i amerikanske MLS gikk ut i januar 2016, blant annet hos Lillestrøm og spanske Granada - uten å få kontrakt.
– Han har en sterk tilstedeværelse og viser at han har spilt på et veldig høyt nivå. Så er det en utfordring knyttet til kampmodus og den biten, sa trener Pedersen til Eurosport.no tirsdag.
(Saken fortsetter under videovinduet)

Kortkampen: Bodø/Glimt - Start

Ute av kamptrening

Reo-Coker har ikke spilt offisiell kamp siden november 2015, da for nevnte Montreal Impact.
– 32 år er ingen alder for en spiller av hans kaliber, formen hans er jo det store spørsmålet her når han ikke har spilt kamp på såpass lenge, sier kjenner av engelsk fotball og Eurosport-kommentator Jørgen Klem til Eurosport.no.
Og han fortsetter:
– I utgangspunktet er jeg skeptisk til å hente eldre utlendinger fremfor å satse på egne talenter. Men Start har en ung stall og dette er en spiller som viser engasjement og sier i fra, så kanskje det ikke er så dumt for spillergruppa. Så er det jo ingen tvil om at han kan løfte et Start-lag i OBOS-ligaen hvis han er i form, avslutter Klem.
Starts neste kamp i OBOS-ligaen er hjemme mot topprival Ullensaker/Kisa førstkommende søndag klokken 18:00. Matchen ser du på Eurosport Player.
BLIR NIGEL REO-COKER EN SUKSESS I START?
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26