Mjøndalen - Start 2-1:
Mjøndalen hadde kun vunnet én av sine seks siste OBOS-ligakamper, og jaktet sårt en seier i søndagens møte mot Start på Isachsen Stadion. Etter en nervepirrende andreomgang klarte Vegard Hansens menn å snu denne statistikken.
Allerde fem minutter etter kampstart noterte Mjøndalens Ousseynou Boye seg for sitt åttende mål så langt i sesongen. Vertene kontrollerte førsteomgangen, men gjestene våknet til, og Starts Abubakar Ibrahim Aliyu reduserte i det 84. minutt. Tre minutter på overtid sørget innbytter Andreas Hellum for at Mjøndalen kunne juble over sin andre seier denne uken.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58

Høydepunkter: Mjøndalen - Start

Etter kampen smilte Vegard Hansen bredt.
– Dette er nok en av de bedre ukene jeg har hatt. Helt fantastisk, sa Mjøndalen-treneren til Eurosport etter lagets andre seier denne uken, og hinter til torsdagens cup-kamp, hvor de slo ut Strømsgodset.
Han var spesielt fornøyd med at laget kjempet seg til seier etter en litt rufsete andreomgang.
– Vi blir litt slitne, og det blir en litt hakkete andreomgang. Vi var ikke like gode som vi var i førsteomgang. Da var vi fantastiske. Totalt sett var det fortjent. Start får 1-1 på det innlegget og vi klarer å klore oss inn igjen i kampen, og får den scoringen på overtid. Det har vært litt motsatt tidligere i år. Det var utrolig deilig, sa Hansen før han avsluttet med at han skulle gå inn i garderoben for å skryte veldig mye av laget sitt.
Slik startet lagene:
Mjøndalen: Priis Jørgensen - Hansen, Arneberg, Solholm Johansen, Sylling Olsen - Fredriksen, Lindseth, Silfwer, Pellegrino - Bojang, Boye
Start: Opdal - Robstad, Larsen, Heikkilä, Wichne - Børufsen, Kristjánsson, Segberg, Aase - Vorthoren, Antwi
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43