Populære sporter
All sport
Vis alt

Har funnet keeperkjempens erstatter

Jonas Moen Rye

Oppdatert 18/01/2018 klokken 11:24 GMT+1

Lukas Jonsson skal fylle hullet etter Sosha Makani.

Vegard Hansen

Foto: Scanpix

Mjøndalen har sikret seg en låneavtale for den svenske sisteskansen Lukas Jonsson (25).
Det bekrefter klubben på sine egne nettsider.
Jonsson kommer fra klubben Sirius, og skal ta opp hansken etter at Sosha Makani ble leid ut til iranske Sanat Naft Abadan.
– Vi trenger en keeper til, nå som vi leier ut Sosha Makani på vårsesongen. Lukas var fast keeper for Sirius i 2016 da klubben rykket opp til Allsvenskan. Han stod en del i starten av fjorårssesongen, men fikk mindre spilletid etter hvert. Vi har hatt god dialog med Sirius en stund og gleder oss til å bli kjent med Lukas, sier sportssjef Kenneth Karlsen.
På Isachsen Stadion har Jonsson store sko å fylle. Makani markerte seg forrige sesong som en av ligaens aller beste spillere, og var den første Eurosport-ekspert Roger Risholt trakk frem da han skulle liste opp ligaens heteste salgsobjekter.
I første omgang er Jonsson leid inn frem til sommeren, men Karlsen åpner for at svensken kan bli fast inventar i Mjøndalen-garderoben også etter det.
– Dersom det skulle klaffe sportslig og behovet skulle være der, så kan det bli aktuelt med en forlengelse, sier Karlsen
Mjøndalen skriver at den 191 centimeter høye keeperen er spilleklar allerede til lørdagens treningskmap mot Kvik Halden.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame