– Nå hører jeg de sier at vi kan gå inn, sa daglig leder i Bodø/Glimt Frode Thomassen til Eurosports reporter på Aspmyra.
Situasjonen på stadion skal være avklart etter at det i sluttminuttene av kampen mellom Bodø/Glimt og Levanger ble ringt inn en bombetrussel mot stadionanlegget i Bodø.
UEFA Europa Conference League
Glimt kan møte Leicester – sjekk listen med mulige motstandere
09/12/2021 PÅ 22:35
– Vi fikk melding klokka 16.52 av Glimt-kontoret at det var ringt inn en bombetrussel mot den gamle tribunen på Aspmyra stadion er tømt for folk, og våre mannskaper gjennomsøker området nå, sier operasjonsleder Tom Ove Hammer i Bodø-politiet til NTB.
Flere ambulanser ble sendt til Aspmyra og stadion ble evakuert.
– Kampen var avsluttet, og folk var allerede i ferd med å forlate stadion. Evakueringen ble påskyndet, og tribunene er nå tømt, sier Hammer.
Eurosport får opplyst at at flere i Glimt-administrasjonen skal ha blitt oppringt av et skjult nummer. Det skal da ha blitt sagt på gebrokent engelsk at det var en bombe på stadion som skulle gå av om ti minutter.
– Når situasjonen oppstår oppleves den som ubehagelig. Vi kjenner på at vi fikk løst den relativt godt. Bombetrusselen kommer bare noen minutter før kampen er slutt og folk er på vei ut av stadion så vi fikk evakuert på mellom fem og ti minutter. Så er det å stå her mens situasjonen er uavklart. Poliet var her raskt og nå har de gjort en trusselvurdering som tilsier at vi kan gå tilbake inn i anlegget, sier Thomassen.
– Føler du at dere fikk løst dette på en god måte?
Meg bekjent har det ikke vært slike situasjoner i norsk fotball før og det er krevende når det oppstår, slike situasjoner er heller ikke en situasjon vi trener så ofte på. Men da det oppstod her nå kjenner jeg på at vi fikk folk ut raskt og det er det aller viktigste.
PS! Kampen endte med 3-1-seier til Levanger etter hat trick av Robert Stene. Martin Bjørnbak scoret vertenes mål.
UEFA Europa Conference League
Mourinho tok siste stikk – gruppeseieren røk for Glimt
09/12/2021 PÅ 19:40
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55