Årets mål i OBOS-ligaen? Sjekk HamKam-kapteinens vanvittige brassescoring

Espen Blaker

Oppdatert 05/05/2018 klokken 18:23 GMT+2

Kristian Onsrud leverte en solid kandidat til årets mål i OBOS-ligaen mot Strømmen lørdag.

kamma

HamKam – Strømmen 3-2 (1-0):
Det var ikke spilt mer enn tre minutter av lørdagens oppgjør mellom HamKam og Strømmen før hjemmelagets kaptein Kristian Onsrud leverte det som garantert vil stå igjen som en av sesongens vakreste scoringer i både OBOS-ligaen og norsk fotball generelt.
«Kamma»-kapteinen vippet ballen opp til seg selv både en og to ganger før han tok sats og brassesparket ballen helt oppe i hjørnet bak Strømmen-keeper Stian Bolstad.
Se den vanvittige scoringen samt resten av målene her (saken fortsetter under):
Strømmen ristet etter hvert av seg sjokket og snudde kampen ved hjelp av to Petter Mathias Olsen-scoringer på fire minutter. Men hjemmelagets Simen Nordli ville ikke være noe dårligere – først satte han inn 2-2 etter 68 minutter før han seks minutter senere ble matchvinner.
Dermed tok HamKam sin første seier i OBOS-ligaen etter opprykket. Laget klatret opp til tiendeplass, med like mange poeng (6) som Strømmen på plassen foran.