Strømmen-Grorud 1-3
Strømmen må dermed belage seg på spill i PostNord-ligaen neste år etter hele 12 år på nest øverste nivå.
OBOS-ligaen
Treneren har planen klar: Slik skal formlaget berge plassen
15/09/2021 KLOKKEN 10:40
Det ble klart etter at Grorud feiet over laget fra Romerike, som grunnet for dårlig flomlys på egen stadion har måttet spille høstens hjemmekamper på erkerival Ull/Kisas hjemmebane.
– Som jeg også sa til gutta i garderoben, så velger vi å drive med toppidrett og da er dette en del av det. Men det er jo det verste du kan være med på i toppidrett og lagidrett, sa en svært skuffet Ole Martin Nesselquist til Discovery, før han fortsatte:
– Vi har rett og slett ikke vært gode i år, avsluttet Strømmen-treneren.

Eksperten imponert

Seieren på Jessheim betyr også fornyet OBOS-kontrakt for Grorud.
– For en snuoperasjon det har vært av Grorud. Jeg blir så imponert at det Johan Gjønnes Nilsen har fått til med dette laget, sa Discovery-ekspert Joacim Jonsson etter å ha sett Grorud knuse Strømmens OBOS-drøm.
Oscar Aga, har vært enorm for Grorud hele sesongen, og ble også en sentral spiller da OBOS-plassen ble sikret lørdag.
Ligaens toppscorer, som fra neste år er klar for svenske Elfsborg, noterte seg for to scoringer på Jessheim, og uttalte også til Disocvery før kampen at han bevisst valgte å bli igjen for å berge klubben på nest øverste nivå.

Ellevill nedrykksdramatikk

På de øvrige plassene i nedrykksuppa var det før kveldens runde jevnt mellom Stjørdal-Blink og Ull/Kisa.
Og det skulle ikke mangle på dramatikk da de to lagene spilte mot henholdsvis Åsane og Aalesund lørdag.
Ull/Kisa så først ut til å spolere opprykksfesten til AaFk på nordmøre etter å ha gått opp i en 2-1 ledelse etter vel timen spilt.
Derimot raknet det for Steffen Landros menn mot slutten, som måtte se slaget tapt etter at Aalesund til slutt vant 4-2 og sikret spill i Eliteserien neste år.
Spennende ble det også på vestlandet da Stjørdals-Blink møtte Åsane. Hjemmelaget tok ledelsen først, men trønderne plukket opp hansken da Tobias Lillebo utlignet ti minutter før slutt.
Med Blink-seier ville Ull/Kisa rykket ned, men kampen endte til slutt 1-1 - og nedrykksdramaet lever videre i det kun gjenstår en serierunde.
OBOS-ligaen
Tromsø ønsker å forlenge låneavtalen med Espejord
12/12/2020 KLOKKEN 12:17
OBOS-ligaen
Lillestrøm-duo ferdig i klubben: – Vemodig
12/12/2020 KLOKKEN 09:40