Populære sporter
All sport
Vis alt

Molde-profilens gladmelding til Solskjær

Stian Thelen

Oppdatert 20/09/2017 klokken 18:13 GMT+2

Eirik Hestad kan være tilbake etter ankelskaden mot Lillestrøm.

Aalesund og Molde

Foto: Eurosport

Eirik Hestad er trolig tilbake for Molde til torsdagens cupkamp mot Lillestrøm. Midtbanespilleren har slitt med en ankelskade han pådro seg mot Haugesund forrige måned og har ikke vært på banen siden kvartfinalen mot Kristiansund. Da spilte han med smerter i foten.
Nå tyder mye på at Molde-profilen kan få en plass i troppen mot LSK. Midtbanespilleren er friskmeldt og har trent godt denne uken.
– Jeg er positiv og forhåpentligvis er jeg bra nok til å være med mot Lillestrøm. Men jeg vet ikke før torsdag om jeg kan spille eller hvor mye det blir, forteller Hestad til Romsdals Budstikke.
Etter å ha vært på sidelinjen en god stund er han spillesugen. Ankelen kjennes bra ut, men midtbanespilleren vil ikke gamble mot Lillestrøm.
– Jeg har hatt veldig stor framgang siden Kristiansund-kampen og ting stemmer stadig bedre. Samtidig vil jeg ikke risikere å gjøre skaden verre igjen. Og jeg spiller ikke uten å være hundre prosent. Da ødelegger jeg mer enn jeg kan tilføre, sier Hestad.
Solskjær påpeker at de vil ta en avgjørelse torsdag.
– Han har trent bedre og bedre denne uka og er medisinsk friskmeldt. Så spørs det om han blir helt kampklar og hvor lenge han i tilfelle kan spille. Det finner jeg og Eirik ut på torsdag formiddag, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame