Populære sporter
All sport
Vis alt

Moldes brennhete midtbanemann ute mot Odd

Jonas Moen Rye

Oppdatert 11/09/2017 klokken 18:40 GMT+2

Eirik Hestad har den siste tiden vært i superform for Molde, men nå sier kroppen stopp.

Hestad

Foto: Scanpix

Molde må etter alle solemerker klare seg uten formspiller Eirik Hestad i hjemmemøtet med Odd mandag kveld.
Midtbanespilleren har ifølge Romsdals Budstikke slitt med en vond ankel siden forrige måneds cupkamp mot Haugesund.
– Jeg får ikke til å slå til ballen skikkelig, og sliter med de raske retningsforandringene. Det er for vondt til at det er forsvarlig å spille. Jeg kjenner det godt ennå, sier Hestad til avisen.
22-åringen har likevel spilt oppgjørene både mot Rosenborg og Kristiansund til tross for smerter, men nå sier altså kroppen stopp.
– Jeg burde kanskje ikke spilt de to kampene for å bli frisk raskest mulig, men for laget sin del trengte vi å stille best mulig. Jeg angrer ikke på noe. Jeg skal komme tilbake sterkt i løpet av et par uker. Det er mange viktige kamper igjen, og forhåpentligvis en cupfinale. Det er mye å se fram til, sier han.
Hestad innrømmer imidlertid at det er tungt måtte stå over kamper nå etter virkelig å ha markert seg for Molde den siste tiden.
– Jeg kan vel si at jeg var i mitt livs form. Men grunnen til at jeg er god, er ikke nødvendigvis at jeg er i så god form. Jeg har blitt en mye bedre fotballspiller. Det er først og fremst grunnen. Jeg er ikke bekymret for at formen skal bli så mye dårligere nå. Jeg er så god som jeg er, sier han.
Det er et såret dyr som er vertskap på Aker Stadion mandag kveld. Ole Gunnar Solskjær og co. står med to strake tap mot Rosenborg og Stabæk, og er i ferd med å miste kontakte med Brann og Sarpsborg 08 i medaljekampen.
Odd på sin side har vært varierene i hele år, men har den siste tiden begynt å ligne litt mer på seg selv igjen. På hjemmebane har det blitt seirer mot Sogndal og Sandefjord, mens det mellom der ble 0–2 borte for Brann i Bergen. Skiens-lagets store utfordring denne sesongen har vært å skape sjanser og score mål. Fjorårets bronselag har bare scoret 15 mål på 19 kamper.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame