• Gullduellen: Se Brann - Rosenborg søndag 28. oktober klokken 19.30 på Eurosport Player og TVNorge
LILLESTRØM/OSLO (Eurosport.no):
– Det var deilig å være tilbake, men jeg er litt skuffet over resultatet. Jeg synes ikke vi spiller godt nok, sier Nicklas Bendtner til Eurosport.no.
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53
Etter nesten to måneder på sidelinjen var den danske stjernen endelig tilbake i kamp, men måtte gå målløs av banen mot Lillestrøm i kampen som endte 0-0.

– Mangler vinnervilje

Bendtner er ikke fornøyd med spillet og mener Rosenborg ikke spiller som en seriemester.
– Vi spiller for å vinne gull og spillet skal være etter det, men det er ikke det. Vi spiller ikke sammen og det mangler det lille ekstra. Når du kjemper om noe så viktig, er det viktig at vi står sammen og tar de rette beslutningene. Det føler jeg at vi mangler, sier spissen.
Rosenborg har slitt mye med skader denne sesongen og mot Lillestrøm var flere ute med sykdom, men å skylde på det vil ikke dansken.
– Det er mye man kan snakke om, men til slutt handler det om det individuelle og at man skal gi av seg selv. Å spørre seg selv om min prestasjon var god nok og om jeg ga nok til mine lagkompiser, samtidig som vi gjør hverandre og meg selv bedre. Jeg tror vi heller skal kikke på det. Gjør hver enkelt sitt, fungerer også laget, sier Bendtner, og fortsetter:
– Det positive er at vi ikke taper i dag. Det er noen positive ting å ta med. Men til slutt mangler det vinnervilje. Det skal vi finne frem så fort som mulig.
  • Gullduellen: Se Brann - Rosenborg søndag 28. oktober klokken 19.30 på Eurosport Player og TVNorge
Se intervjuet med Bendtner. Saken fortsetter under videoen:

– Hvor mye vil du vinne Eliteserien?

– Hva gjør man for å få det frem, er det bare å trene?
– Nei, det handler om å kikke på seg selv. Gjør du nok og hvor mye vil du vinne Eliteserien? Det er tøft og det handler om å gi alt du har i deg. Du spiller frem til de siste rundene hvor alt skal avgjøres. Det er det som er spennender og gøy. Da må man forvente alt.
Neste søndag venter Brann i Bergen til en skikkelig gullkamp etter at rødtrøyene vant borte mot Stabæk søndag kveld. Dansken er klar på at de skal vinne Eliteserien og cupen.
– Det er vår forutsetning og vi har alt i våre hender. Hvis vi ikke blir det, er det kun oss selv vi kan skylde på, men jeg har selvtilliten til å si at vi skal bli seriemester.
  • Gullduellen: Se Brann - Rosenborg søndag 28. oktober klokken 19.30 på Eurosport Player og TVNorge

Poengdeling mellom Rosenborg og Lillestrøm

Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04