Populære sporter
All sport
Vis alt

KBK felt av to nye gavepakker på dødball: – Det er forjævlig, rett og slett

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 21/05/2022 klokken 20:28 GMT+2

Kristiansunds verste start i Eliteserien blir bare verre. I Molde tok de pause foran eget mål da Magnus Wolff Eikrem slo to kanoner av noen cornere.

Molde senket Kristiansund - se høydepunktene

Molde - Kristiansund 2-1
Nå er vi inne i en fase der vi må slåss litt for å få poeng, sa KBK-trener Christian Michelsen til Discovery før kampstart.
Han hadde gjort fire endringer på laget til bortekampen mot Molde. Blant annet at Sean McDermott var erstattet av Serigne Mor Mbaye i buret for at førstnevnte skulle få puste ut litt.
Men det ble en verst tenkelig start på kampen. For allerede etter åtte minutter smalt det i nettet bak Mbaye.
– Vi må ta de små stegene i riktig retning. Vi kommer ikke til å få panikk, men være jævla seige. Vi kommer til å ha troen på alt utover i sesongen til det eventuelt ikke er noe tro igjen. Det er DNA-et i KBK. Så får dere i mediene ha fokus på det dere ønsker, men vi vet hva vi skal, sa Michelsen til Discovery.
(Artikkelen fortsetter under):
picture

Får spørsmål om egen rolle – slik svarer Michelsen

– Helt håpløst

Magnus Wolff Eikrem slo en presis corner, og inne foran mål fikk Kristoffer Haugen enkelt løpt seg fri og stanget inn ledermålet fra fem-seks meter.
Verre skulle det bli, og i det 19. minutt skjedde det igjen. Eikrem slo corneren inn, og denne gangen var det Magnus Grødem som vant duellen med tre (!) KBK-spillere foran mål og doblet ledelsen.
– Det er helt håpløst. Vi kan ikke drive å slippe inn på dødball hver bidige helg. Det er forjævlig, rett og slett, sa en frustrert Christoffer Aasbak til Discovery i pausen.
Noen minutter før hadde frustrasjonen kommet til syne, da han i en slags brytedans med Martin Linnes endte opp med gult kort etter litt tumulter.
– Det er jo frustrasjon, men jeg synes vi var like gode, jeg. Det skulle vært gult til begge, mente KBK-backen.
(Artikkelen fortsetter under):
picture

Brynhildsen kryptisk om skaden: – Vil ikke gå for mye inn på det

Ifølge Magnus Wolff Eikrem skulle han trolig også hatt straffe da han ble tatt i skuddøyeblikket drøye ti minutter før hvilen. Samtidig avviser han at de har trent masse på dødballer i det siste.
– Ikke spesielt mye, vi har så mange kamper. Vi må nok øve mindre på det, sa Molde-yndlingen med et smil.

– Jævlig irriterende

Molde-trener Erling Moe forlangte at laget hans ikke senket kravene like mye til seg selv som han mente de gjorde på slutten av den første omgangen, og ønsket seg mer etter hvilen.
Det kunne han absolutt fått ganske raskt. De skapte store sjanser på løpende bånd. To ganger ved Haugen, en gang ved Rafik Zekhnini og så ved Markus Kaasa da en leken og strålende Eikrem demonstrerte at han faktisk har øyne også i bakhodet.
(Artikkelen fortsetter under):
picture

Irritert Moe tross seier: – Det gjør meg forbanna

Rundt midtveis i omgangen kom KBK litt bedre med og hadde et par gode tilbud ved Bendik Bye og Moses Mawa, men det ble bare nesten.
Molde var på god vei til å holde nullen i tre kamper på rad i Eliteserien for første gang siden juli i 2020, men på overtid fikk KBK et trøstemål etter en corner. Det var det Bye som satte inn med siste spark på ballen.
– Jævlig irriterende med det målet vi slipper inn. Det er fryktelig unødvendig. Vi klarer ikke forsvare oss i andre omgang. Vi er nødt til å rette på det, men vi fikk de tre poengene vi trengte, sier Kristoffer Haugen til Discovery.
Molde-trener Erling Moe likte ikke at kampen på sett og vis «levde» med 2-0 lenge.
– Det gjør meg forbanna. Jeg synes førsteomgangen er bra. Starten på andre er bra, så ser det ut som vi går inn i hvilemodus. Det liker jeg ikke. Det irriterer meg. Vi inviterer dem litt inn igjen for å være med på leken. Det er unødvendig. Det må vi bli kvitt fort som F, sa Moe til Discovery.
(Artikkelen fortsetter under):
picture

Ligger dønn sist: – Må virkelig vise hvem som setter KBK først

KBK er aldri blitt dårligere enn nummer syv siden de kom i Eliteserien. Lørdag måtte de tåle rop om OBOS-ligaen fra hjemmefansen, etter en seriestart der de står med ett fattig poeng etter de syv første kampene.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame