Oppdatert 21/05/2022 klokken 18:08 GMT+2

Lillestrøm inntok tabelltopp etter lørdagens seier mot Sandefjord.

Akor Adams og Lillestrøm jubler i eliteseriekampen i fotball mellom Sandefjord og Lillestrøm på Release Arena.

Sandefjord - Lillestrøm 1-4 (1-3)
Cornere skulle vise seg å bli det store på Release Arena lørdag ettermiddag. Stillingen sto 1-3 etter 45 minutter, hvor samtlige av målene kom på corner.
Bare etter åtte minutter hadde vi fått to scoringer. Først Sandefjord med Jesper Taaje, og så et selvmål av Philip Slørdahl. Drøye 20 minutter senere sto det 1-2, også det på corner. Like før pause kom det et nytt cornermål fra Lillestrøm.
Sluttresultatet ble til slutt 4-1 i favør Lillestrøm, som hadde full kontroll på kampen etter den første scoringen. Sandefjord hadde lite å stille opp med mot serielederene.

Corner-fest

Tre minutter tok det før helgas første Eliteserie-scoring var et faktum. På en corner fra Mohamed Ofkir var det Jesper Taasje som svevde høyest i lufta. Midtstopperen knuste hver eneste mann i boksen, og headet ballen i lengste hjørnet. Dermed fikk hjemmelaget en fantastisk start på kampen.
Bare minutter senere var det Lillestrøm sin tur, også de på en corner. Ibrahimaj crosset til Garnås, som headet via LSK-eiendommen Slørdahl. Sistnevnte hadde ikke tid til å reagere, og ballen gikk via ham og inn i mål. Dermed var lagene like langt.
Og det stoppet heller ikke der. Etter ltit over halvspilt omgang var Lillestrøm fremme igjen på corner. Også denne gangen ble det mål, uten at en Lillestrøm-spiller var sist på ballen.
– Sandefjord har ikke hatt noe å stille opp med på cornerene, sa Discovery-ekspert Christian Gauseth etter en ny corner-scoring.
Og akkurat det skulle Gauseth få rett i. For like før pause kom det nok en cornerscoring, denne gangen fra Igoh Ogbu. Dermed kunne Lillestrøm gå inn til pause med en ledelse på to mål.

Tabelltopp

LSK fortsatte festfotballen i andre omgang. Etter drøye 15 minutter gikk alt galt for Sandefjord-forsvaret. Taaje tullet alt til i egen 16-meter etter en pasning fra en lagkamerat. Akor Adams var våken, og snappet opp kula og kom alene med keeper. Der gjorde nigerianeren ingen feil, og satt ballen sikkert i mål.
Resten av kampen gikk rolig for seg. Lillestrøm styrte stort sett hele omgangen, hvor Sandefjord prøvde seg ved et par anledningen, men uten lykke.
På slutten av kampen gikk Rösler ned i bakken. Flere medisnisk personell ble sendt inn for å hjelpe Lillestrøm-spilleren, som gikk ned med det som tilsynelatende så ut som en hodeskade.
Dermed står LSK med 20 poeng på åtte kamper, et poeng foran Viking som ligger på andre.