Populære sporter
All sport
Vis alt

Fikk signert drakt i posten etter holding og brytekamp

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 25/05/2022 klokken 17:59 GMT+2

Kristoffer Løkberg tok så godt tak i Elias Hagen under oppgjøret mellom Viking og Bodø/Glimt, at han nå har fått ettersendt en signert utgave av trøya hans i posten.

Løkbergs wrestling-grep på Elias Hagen

Foto: Eurosport / Kristoffer Løberg
Det var svært opphetet stemning – spesielt på det store internettet – i kjølvannet av kampen mellom Viking og Bodø/Glimt på SR Bank Arena.
Viking vant 2-0 få dager etter det omvendte oppgjøret i cupen, og temaene handlet i stor grad om tøft spill fra hjemmelaget, et kne fra Ulrik Saltnes, rødt kort på Victor Boniface og en nakkekrage med humoristisk fortegn på materialforvalter Stian Refvik dagen derpå.
Det ble også temaet i podcasten «Fotballrådet», med Vikings Kristoffer Løkberg som fast paneldeltager.
Folk hadde særlig bitt seg merke i en slags brytekamp mellom ham og Elias Hagen – der det lignet mer på oppfølgeren til NRK-serien «Hodet i klemme».
– Jeg har fått tilsendt videoer i slow motion av situasjoner, med dramatisk musikk og alt mulig. Folk må forstå når jeg går ut på en bane så jeg lov å takle folk. Jeg har ikke noe imot å få meg et gult kort. Hva så?, sa Løkberg om en annen situasjon, før han kom inn på «Skal vi danse»-søknaden og rumbaen med Hagen.
– Runddansen jeg hadde med Hagen ... først går jeg tett i press på ham og han legger igjen (ballen), og så sørger jeg for å gå litt gjennom og fortelle at «hei, her er jeg». Så holder han tak i meg, og så blir det litt sånn at jeg sørger for at begge kommer i bakken. Det er ikke gult, og det hadde ikke skjedd hvis jeg hadde fått gult på den i første. Vi er oppegående mennesker, som trøkker til opp til et visst nivå. Hvis folk er så opptatt av gule kort: Hvem fikk flest gule vi spilte oppe i Bodø? Jo, det ble 2-1 til Bodø/Glimt.
Løkberg fortsetter med å forklare hvordan kortene til Glimt kom:
– Hva sørget de for? De sørget for at vi ikke fikk utnyttet de bruddene vi fikk på dem. De klasket ned folk. Helt riktig! De felte folk som var på vei forbi da de var i ubalanse. Helt riktig! Folk må lære seg forskjell på tøft spill og stygt spill.
Så konkluderer han.
– Tøft spill vil vi jo ha mer av. Det er jo utviklende. Det øker intensiteten. Det øker kravet til kvalitet på vedkommende som har eller skal få ball.
Se hendelsen her (artikkelen fortsetter under):
picture

Løkbergs wrestling-grep på Elias Hagen

Samtidig kommer det et spørsmål fra Mia Hagen – Elias Hagens søster. Spørsmålet er – med Glimt (!) i øyet – at dersom Løkberg har så fryktelig lyst på drakta hans, så kan hun godt forsøke å skaffe en.
– Veldig gjerne, utbrøt Løkberg!
– Fordi Elias Hagen kommer til å bli god, så hvis jeg kan få en signert versjon av en Elias Hagen-drakt, så skal jeg ta imot med stor takk, sa Viking-spilleren i episoden som ble utgitt 29. april.
En snau måned senere er varen levert.
På Twitter viser Løkberg frem gaven han er tilsendt fra nord.
«Endelig dukket denne opp i posten. Prøvde jo, som alle så, febrilsk å rive til meg denne under kampen mot Glimt. Heldigvis noterte søster Mia Hagen seg dette, og fikk sendt den til meg. Også takk til Elias Hagen for signatur», skriver han til et bilde av den signerte trøyen.
Godt å høre at den falt i smak, repliserer hun, mens også Elias Hagen kommenterer:
– Godt å se at den kom frem, etterfulgt av et såkalt blunkefjes for de spesielt emoji-interesserte.
Samtidig påpeker en annen at David Brekalo muligens også burde fått en trøye, etter en drøy holding på Victor Boniface (se video under).
– Skal nok gjøre et nytt forsøk på å få ta i Boniface sin i november, ikke på tenk på det, svarer Løkberg muntert.
picture

Brekalo ville bytte trøye med Boniface før kampen var over

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame