Populære sporter
All sport
Vis alt

Ekspertens kombinerte ellever: – Han har sprengt alle forventninger

Oppdatert 10/11/2022 klokken 13:13 GMT+1

Søndag er det duket for storkamp mellom seriemester Molde og Rosenborg, som jakter medalje. Discovery-ekspert Jonas Grønner har tatt ut sin kombinerte startellever før oppgjøret.

Ekspertenes Molde-hyllest: – En helt hinsides sesong

  • Søndag 19.00: Følg oppgjøret mellom Molde og Rosenborg på discovery+ og MAX
De blåkledde romsdalingene sikret søndag seriemesterskapet da de slo Lillestrøm 1-0 på bortebane. Søndag møtes Molde og Rosenborg til dyst på Aker Stadion.
Oppgjøret har fått en ekstra dimensjon etter at det har blitt diskutert om hvorvidt æresvakt-nekten til Rosenborg før oppgjøret er noe å bruke nevneverdig tid på eller ikke.
Før kampen har Discovery-ekspert Jonas Grønner tatt ut det han mener er den beste startelleveren kombinert mellom de to lagene. Grønner har tatt ut laget i en 3-5-2:
André Hansen, Rosenborg:
– Jacob Karlstrøm har tatt steg denne sesongen, og kommer nok til å fortsette å vokse seg stor og fet i Molde-drakten, men André Hansen er André Hansen.
Eirik Haugan, Molde:
– Haugan har vært en gigant for Molde i år. Han kom som et lokalt alibi på en ettårskontrakt og var egentlig tiltenkt en backuprolle. Han har sprengt alle forventninger og vært meget, meget solid.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:
picture

Elleville jubelscener: Her sikrer Molde gullet

Markus Henriksen, RBK:
– Henriksen har virkelig vist seg frem på stopperplass denne sesongen. Han er tålmodig, smart og kontant i forsvarsspillet, og har en smittende ro og en enorm erfaring. Og Henriksen blir stadig bedre som stopper også. Han er selvskreven på dette laget.
Birk Risa, Molde:
– Risa er en bra venstreback og en helt middels stopper, men en glimrende sidestopper i trebackssystemet til Molde. Den som har spilt mest i et pottetett Molde-forsvar denne sesongen.
Martin Linnes, Molde:
– Linnes i form er blant de beste backene vi har med norsk pass. Han har vært i kanonform denne sesongen.
Markus André Kaasa, Molde:
– Kaasa står igjen som et av symbolene på Moldes sesong. Hentet fra Odd med et uforløst potensiale og har levert på et høyt nivå, og vært svært delaktig i gullet med 10 målpoeng på 16 starter denne sesongen.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:
picture

Dommeren etter kampen mellom Odd og Vålerenga: – Her bommer vi

Sivert Mannsverk, Molde:
– Det finnes spillere som man tenker at vil ta et hvert nivå de plasseres på. Mannsverk er en slik spiller. Aursnes herjer i Champions League nå, men Mannsverk har gjort savnet etter han minimalt.
Carlo Holse, RBK:
– Han er en av mine favorittspillere i Eliteserien. Holse har en vanvittig venstrefot, stor kapasitet og høy frekvens. Han burde hatt langt flere målgivende enn det han har (14), selv om det er nesten dobbelt så mange som nestemann på topplisten for tilretteleggere i Eliteserien.
Kristoffer Haugen:
– Haugen har alt en god, moderne back og vingback trenger. Han har en evig kapasitet, en god fot, bra fysikk og målteft.
Casper Tengstedt, RBK:
– Kommentar overflødig.
Magnus Wolf Eikrem, Molde:
– I konkurranse med Sæter velger jeg Eikrem fordi jeg vil ha han som kaptein på mitt drømmelag. Uvurderlig viktig på og utenfor banen for et suverent Molde-lag.
Nærmeste utfordrere: Breivik og Sæter.
Sett denne?
picture

Eliteserien Oppsummert #17: Seriemester, lurt glis og ikonisk kommentator-klipp

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame