Rosenborg-Lillestrøm 1-3
– Det kreves noe spesielt for å vinne på Lerkendal. Og den gruppa her, de har det. Vi er et lag og vi har med 200 fra Lillestrøm. For en gjeng det her er. Det er en 23 brødre som går ut på her og kjemper, sier en tydelig fornøyd Gjermund Åsen etter seieren.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Ellevill jubel blant Lillestrøm-spillerne og fansen etter seieren. Se video fra feiringen her:

Se de elleville jubelscenene fra Lerkendal

For trønderen som er på lån til LSK fra nettopp RBK, kom inn etter et genibytte av Geir Bakke da det gjensto 20 minutter, og ble svært sentral da Lillestrøm vartet opp med en ellevill snuoperasjon på Lerkendal.

– Sesongen er ødelagt

Rosenborg-trener Åge Hareide var en tydelig skuffet mann etter tapet hjemme. En skuffelse han heller ikke hodlt tilbake da han snakket med Discovery etter kampen.
– Vi mister folk i boks på dødball og det skal vi ikke gjøre. Vi holder kampen i 65 minutter og kunne fort gått opp til 2-0 der. Men sånn er fotball..Vi kan ikke gjøre sånne kardinalfeil inne i egen boks, påpeker Hareide.
Etter tapet ligger nå Rosenborg på en fjerdeplass to poeng bak Viking, som står med en kamp mindre spilt. Lillestrøm på sin side ligger kun ett poeng bak trønderne og er for alvor tilbake i medaljekampen.
– Sesongen er på sett og vis ødelagt etter de to siste kampene våre. Vi må bare tenke at vi retter skuta mot Brann på lørdag igjen, i stedet for å begynne å snakke om noe som helst annet enn å vinne fotballkamper, fortsatte Hareide.
Se intervjuet med Hareide her:

Hareides brutale dom: – Sesongen er ødelagt

Slik var kampen:

Åge Hareide og RBK var lenge det førende laget og tok tidlig ledelsen etter en scoring av Even Hovland.
Derimot var det LSK-dominans fra 70 minutter og ut. Først var det Ifeanyi Matthew, som flere ganger har vært linket til Rosenborg, som dundret til etter en forferdelig RBK-klarering og det sto 1-1 i Trondheim.
Kort tid etter satte Thomas Lehne Olsen sin scoring nummer 22 for sesongen, etter et lekkert slått hjørnespark av ingen ringere enn nettopp Gjermund Åsen.
Se feiringen da Lillestrøm gikk opp i ledelsen her:

Slik feiret Åsen assisten i LSK-triumfen på Lerkendal

Spikeren i kista kom da det gjensto tre minutter på klokka, og Tom Pettersson satte inn Lillestrøms tredje og siste mål for kvelden. Også her var det nok en innbytter som noterte seg for målgivende - denne gangen Jonatan Braut Brunes.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09