Populære sporter
All sport
Vis alt

– Kåre er ikke fredet. Jeg er ikke fredet. Ingen i Bergen er fredet

Håkon Brandsnes

Oppdatert 25/06/2021 klokken 10:39 GMT+2

Ordene tilhører Brann-styreleder Birger Grevstad. Han fastholder imidlertid at de ikke kommer til å gjøre noe i affekt.

Kåre Ingebrigtsen

Foto: Scanpix

  • Følg Brann - Lillestrøm onsdag kl. 20 på Eurosport Norge og discovery+
Fellesferien banker på døra, men for bergensere med hjerte i Brann vil det nok ikke være bare, bare å senke skuldrene i de kommende ukene.
Med bare fire poeng på ti kamper, er det lite sommeridyll på Brann Stadion.
Brann-styreleder Birger Grevstad måtte først få summet seg da bergenspressen tok kontakt i timene etter 0-1-tapet for Haugesund torsdag kveld.
– Vi er bekymret for utviklingen. Det er ikke så mye mer å si. Vi forsøker å tømme hodene våre for øyeblikkets skuffelse. Vi ønsker å tenke konstruktivt. Det kommer ingen revolusjonerende nyheter herfra nå, sier Grevstad til Discovery dagen derpå.
Se høydepunktene fra Branns tap for Haugesund.
picture

Se høydepunktene: Wadji matchvinner da Haugesund slo Brann

– Ingen i Bergen er fredet

Brann-styrelederen sier at han ikke ønsker å tenke høyt sammen med hele Norge. Tenke og snakke, ønsker de å gjøre internt sammen.
– Har styret i Brann tillit til Ingebrigtsen og hans team?
– Det er ikke rette dagen å snakke om det, men ingen er fredet. Kåre er ikke fredet, jeg er ikke fredet, det er ingen i Bergen som er fredet. Men vi håper at de (Kåre Ingebrigtsen og Eirik Horneland) er de rette, sier Grevstad.

– Må ha en plan B

Det norske overgangsvinduet åpner 1. august. Et naturlig spørsmål er om bergenserne nå går inn i overgangsmarkedet med et eneste mål om å holde seg, eller om man allerede nå begynner å forberede seg på en sesong i OBOS-ligaen.
– Per dags dato er målet å beholde plassen, men vi må ha en plan B, sier Grevstad.
Da Lars Arne Nilsen ble ferdig i Brann, gikk bergenserne inn i trenerjakten med en liste med krav. Man skulle kjempe om medaljer hvert år, spille en offensiv fotball som appellerte til supporterne, samt utvikle unge spillere.
Unge spillere er blitt brukt, fotballen har til tider vært god, men det er ingenting som minner om medaljekamp.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Brann-sjefen om Ingebrigtsens framtid: – Vi skal fortsette å jobbe sammen

Flere lokale unggutter har fått sjansen

– Er det aktuelt å vike fra den strategien for å beholde plassen?
– Det er ingen vits å kjøpe inn spillere på slutten av karrieren som ville gått hit kun for pengene. Vi må finne spillere som virkelig vil spille for Brann. Vi får inn en god spiller fra Oslo snart (Felix Horn Myhre, fra Vålerenga), og så leter vi med lys og lykter etter andre som kan forsterke oss, sier Grevstad.
Av lokale unggutter som har fått sjansen i år, har vi navn som Ole Didrik Blomberg, Ole Martin Kolskogen, David Wolfe, Niklas Jensen Wassberg og Aune Selland Heggebø.
– Vi har noen unge gutter som har vært bra hver for seg, men så må vi sette dem sammen og få de til å prestere ti prosent mer. Så må vi bruke pengene, hodene og kapasiteten vår på de som virkelig vil noe i Brann, sier Grevstad.
Sett denne?
picture

Studios knallharde dom: Brann må nullstille fullstendig

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame