Populære sporter
All sport
Vis alt

Godt skadenytt for RBK-fansen: – Han er klar

Andreas Hopen

Oppdatert 13/10/2021 klokken 14:15 GMT+2

Rosenborg skal ta full «vareopptelling» på torsdag, men Dino Islamovic er allerede meldt klar til dyst mot Vålerenga.

Markus Henriksen, Dino Islamovic og André Hansen.

Foto: NTB

  • Se Rosenborg - Vålerenga på discovery+ søndag kl 19:00
Før landslagspausen var både Dino Islamovic og André Hansen ute med skade for Rosenborg, men nå kommer RBK-legen med godt nytt til supporterne.
– Dino Islamovic er spilleklar. Han var tilbake i trening på mandag, sier Rosenborgs lege Reidar Due til Discovery.
Spissen har scoret elleve mål for Rosenborg denne sesongen og er klubbens toppscorer, men har ikke vært i aksjon for trønderne siden kampen mot Mjøndalen i midten av august.
I tillegg kan Due fortelle at Markus Henriksen er spilleklar for det medaljejagende laget.
– Det er den største nyheten, for han har vært ute lenge, fortsetter RBK-legen.
Henriksen har ikke vært på banen siden midten av mai, men det tror ikke den mangeårige legen er noe problem.
– Dette er dedikerte gutter som har holdt det fysiske ved like. Skadene har begrenset fotballaktiviteten, men det øvrige har de holdt vedlike, mener Due.
Der det var gode nyheter om de to utespillerne, er det ikke like godt nytt rundt keeper André Hansen. Målvakten ble byttet ut mot Mjøndalen like før landslagspausen med en kneskade. Det gjorde at Hansen også måtte melde frafall til landslagstroppen. Nå kan også Vålerenga-kampen ryke for den mangeårige Rosenborg-målvakten.
– André er fortsatt litt bobb-bobb. Han skal prøves rolig nå inn mot helgen, og han er i annmarsj, men vi får se. André kjenner kroppen sin godt, og er såpass seriøs at vi lytter til han og hvordan han føler seg, forklarer Due.
I tillegg har både Alexander Tettey og Anders Konradsen fått medisinsk behandling den siste tiden, men det skal bare være snakk om slitasje.
– Vi tar en vareopptelling i morgen (torsdag). Da får vi tilbake alle fra landslagssamling også, så tar vi en sjekk på hvem som er klare for å være en del av en tropp mot Vålerenga, forklarer legen.
Fra før er Adrian Pereira ute med en skulderskade, men backen mister hele sesongen. I tillegg er Adam Andersson ute med suspensjon etter sitt røde kort mot KBK.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame