Kamptidspunktene for resten av sesongen i Eliteserien er endret. Normalt har søndagens Eliteserierunde blitt spilt 18:00, de kampene går nå 17:00. Hovedkampen har normalt sett gått 20:00, men den er nå flyttet frem til 19:00.
Endringen har vært kjent i en del uker allerede. Endringen er gjort etter ønsker fra Norsk Toppfotball på vegne av Eliteserieklubbene, og i samråd med rettighetshaver Discovery.
Eliteserien
Mjøndalen-treneren nervøs før «skjebnekampen» i Bergen: – Gruer meg
7 TIMER SIDEN
Kommersiell leder i Norsk Toppfotball Pål Breen forklarer hvorfor tidspunktene er endret.
– Før koronapandemien diskuterte vi, klubbene, og Discovery det å dele sesongen i tre deler, vår, sommer og høst. Der ønsket vi å tilpasse kamptidspunktene spesielt på høsten, da det blir ganske kaldt utover kvelden, forklarer Breen.
Breen forteller videre at de utsatte beslutningen da koronapandemien kom, så lenge det da ikke var publikum på tribunen, men da spilleplanen for 2021 skulle bestemmes i februar ble det en realitet. Breen håper det kommer supporterne til gode.
– Det er et forsøk på å tilpasse oss publikum på en positiv måte. Det gjør at supporterne rekker å komme seg hjem på kvelden, spesielt bortesupporterne, men også hjemmesupportere som reiser langt i bil, fortsetter Breen.
Første runde med avspark 17:00 og 19:00 er søndag 17 .oktober, og det blir slik ut sesongen. Unntaket er runde 25, da går kampene 18:00 og 20:00. Grunnen til dette er at cupfinalen for kvinner går den dagen.
Eliteserien
Gauseth blir fotballekspert for Discovery: – Norsk fotball kan glede seg
9 TIMER SIDEN
Eliteserien
Ny smell for Brann: Nok en midtstopper ute mot Viking
9 TIMER SIDEN