Det skriver Bodø/Glimt på sine hjemmesider mandag ettermiddag.
– Det er fint det. At de vil forlenge kontrakten min tyder på at de har trua på meg. Jeg må være et sted der jeg får spille, det er viktig for min utvikling å spille flest mulig kamper, sier Hoff Melkersen til Glimt.
Eliteserien
Ute av fryseboksen etter fire måneder – senket VIF på overtid
16 MINUTTER SIDEN
Spissen har signert en avtale ut 2023-sesongen.

14 mål på 19 kamper

18-åringen, som opprinnelig er fra Stjørdal i Trøndelag, dro nordover allerede i tidlig alder for å prøve lykken i Bodø/Glimt. I 2018 initierte den gang 15 år gamle Elias Hoff Melkersen selv en overgang fra Stjørdals-Blink til Glimt. Laget som da spilte i OBOS-ligaen ønsket å satse på unggutten, og i 2020 ble han sendt på lån til Hødd for å utvikle seg videre.
I år har trønderen storspilt på lån i Ranheim i OBOS-ligaen. 14 scoringer på 19 kamper er beholdningen så langt, noe som også har resultert i uttak på U20-landslaget.
Før helgen tok Discovery en prat med Glimt-trener Kjetil Knutsen om den 18 år gamle målgarantisten, og bergenseren har latt seg imponere over det Hoff Melkersen har levert så langt i år.
– At han har levert på så jevnt høyt nivå denne sesongen er nesten over hva vi kunne forvente. Han er en utrolig god avslutter, og så er han veldig godt trent. Han løper mye med høy intensitet i løpet av en kamp. Mange spurter. Det er en spiller vi har veldig stor tro på, sa Knutsen til Discovery fredag.

– En bra arena

Elias Hoff Melkersen forteller selv til egen klubb at han stortrives på lån i Ranheim, og at han jobber for å gjøre seg fortjent til en spissplass på det helgule topplaget i Eliteserien.
– Først må jeg gjøre meg fortjent til å spille, men jeg vil si at Glimt er en bra arena å fortsette utviklingen i.
– Det har vært en veldig fin sesong for min del. Jeg har fått spille mye og utviklet meg og scoret masse mål, sier han og presiserer kjapt. Men jeg skal score flere. Jeg er ikke ferdig enda. Det er veldig bra gruppe og trenere i Ranheim også. Jeg har blitt godt tatt i mot og trives godt her, fortsetter han.
Eliteserien
Grill lei seg etter ny tabbe: – «Shit» å være keeper i kveld
EN TIME SIDEN
Eliteserien
Felt av tabber igjen: – Individuelle feil som skiller i dag
2 TIMER SIDEN