Dermed viste Lauritsen at Odd ikke trenger å bekymre seg for at de har mistet Mushaga Bakenga til japansk fotball. Lauritsen scoret Odds første, andre og fjerde i kampen, og hadde målgivende til den tredje. Han sørget for at Odd tok tre poeng og med det er nummer ni i Eliteserien.
1-0 kom etter 18 minutter. Espen Ruud slo inn og fant spissen i boks. Lauritsen headet ballen i høyre hjørne, forbi Egil Selvik.
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 KLOKKEN 18:02

Jonsson raser mot Viking: – De har et kjempeproblem

Så utlignet Ibrahima Wadji etter en vakker overgang, før Lauritsen igjen var på farten. To minutter på overtid av den første omgangen hadde 23-åringen få problemer med å bredside inn 2-1 fra fem-seks meter.
53 minutter var unnagjort da Kristoffer Velde utlignet til 2-2 etter et skudd som gikk via Magnus Lekven og i mål, før Lauritsen var på farten igjen, denne gang som tilrettelegger. Han fikk ballen på 16 meter, før han ga videre til Sander Svendsen. Spisskollegaen bredsidet ballen i nærmeste hjørne til 3-2.
Og spissen fikk lov til å avslutte det hele selv. 70 minutter var spilt da han igjen var på rett plass til rett tid og bredsidet inn sitt tredje og Odds fjerde med en avslutning som satt seg rett i krysset.
(©NTB)
Eliteserien
Trømsø forlenget med Helstrup
17/06/2022 KLOKKEN 12:29
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 KLOKKEN 18:53