Populære sporter
All sport
Vis alt

Bakenga-erstatter med hat-trick mot Haugesund

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 15/08/2021 klokken 21:25 GMT+2

Tobias Lauritsen sørget på egen hånd for Odd-seier søndag mot Haugesund. Spissen scoret tre mål og hadde en målgivende i 4-2-seieren hjemme i Skien.

Se høydepunktene fra målfesten mellom Odd og Haugesund

Dermed viste Lauritsen at Odd ikke trenger å bekymre seg for at de har mistet Mushaga Bakenga til japansk fotball. Lauritsen scoret Odds første, andre og fjerde i kampen, og hadde målgivende til den tredje. Han sørget for at Odd tok tre poeng og med det er nummer ni i Eliteserien.
1-0 kom etter 18 minutter. Espen Ruud slo inn og fant spissen i boks. Lauritsen headet ballen i høyre hjørne, forbi Egil Selvik.
picture

Jonsson raser mot Viking: – De har et kjempeproblem

Så utlignet Ibrahima Wadji etter en vakker overgang, før Lauritsen igjen var på farten. To minutter på overtid av den første omgangen hadde 23-åringen få problemer med å bredside inn 2-1 fra fem-seks meter.
53 minutter var unnagjort da Kristoffer Velde utlignet til 2-2 etter et skudd som gikk via Magnus Lekven og i mål, før Lauritsen var på farten igjen, denne gang som tilrettelegger. Han fikk ballen på 16 meter, før han ga videre til Sander Svendsen. Spisskollegaen bredsidet ballen i nærmeste hjørne til 3-2.
Og spissen fikk lov til å avslutte det hele selv. 70 minutter var spilt da han igjen var på rett plass til rett tid og bredsidet inn sitt tredje og Odds fjerde med en avslutning som satt seg rett i krysset.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame