Det melder klubben på sin hjemmeside.
Backene har uteblitt fra troppen i de siste fire kampene på grunn av skade. Lars Vilsvik har slitt med belastning i øvre del av lysken og Jonathan Parr har vært ute med kneskade. Da har midtbanespiller Herman Stengel tatt ansvaret i forsvaret, men nå uteblir også han fra troppen med en lyskeskade.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39
Eurosport meldte tidligere denne uken at både Vilsvik og Parr var på bedringens vei, men at de var usikre til lørdagens kamp.
– Det blir en løpende vurdering på hvorvidt Vilsvik og Parr er aktuelle for kamptroppen mot Rosenborg lørdag, alternativt MIF hjemme påfølgende onsdag, skrev Godset på sin hjemmeside tidligere denne uken.
Strømsgodset har hatt en tøff serieåpning med flere skader som spesielt har rammet forsvarsrekken til Drammensklubben. Nå ser det ut til å ha løsnet litt for Henrik Pedersen og Godset. Både Vilsvik og Parr tilbake i troppen mot RBK på lørdag, men med to inn går en ut.
– Herman Stengel har slitt med lysken i starten av sesongen og mot KBK sist fikk han igjen såpass problemer at han måtte gi seg midtveis. Det utredes nå hvorvidt midtbanespilleren må påregne et nytt opphold på sidelinjen, skrev Godset tidligere denne uken.
Drammensklubben har slitt med flere skader. Midtstopperen Duplexe Tchamba har vært ute med en muskelskade før seriestart, Mustapha Fofana har slitt med sykdom og venstreback Prosper Mendy er i en prosess med å bygge seg opp etter korsbådsskade.
Ingen av de tre sistnevnte er med i troppen mot Rosenborg.
Strømsgodset ligger på en femteplass med ni poeng etter seks spilte kamper. Lørdag møter de Rosenborg på bortebane som ligger like bak på en syvendeplass med åtte poeng. Kampen kan du se på Eurosport Norge og Dplay klokken 20.30. Sikre deg tilgang her!
Sett denne?

Spillerrådet: Livet som syndebukk, Pellegrino og utfrysing og Glimt-hyllest

Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18
Eliteserien
Godset med ny tremålsseier – nok en smell for KBK
16/05/2022 KLOKKEN 18:31