Det melder Strømsgodset på sin hjemmeside.
Det har ikke vært en dans på roser for Henrik Pedersens gutter i starten av årets sesong. Skadene har kommet som perler på en snor der spesielt forsvaret til Godset har blitt hardt rammet.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39
Torsdag meldte klubben at backene Lars Vilsvik og Jonathan Parr var tilbake på feltet på Marienlyst.
– De har begynt å trene igjen, så det er deilig å se dem på beina igjen. Der må vi se hvor lang tid det tar, sier Pedersen til klubbens hjemmeside.
– De jobber godt begge to og gjør det de kan for å komme tilbake igjen.

Usikker mot RBK

Vilsvik og Parr har begge uteblitt fra troppen i de siste fire kampene, der Vilsvik har slitt med belastning i øvre del av lysken og Parr har vært ute med kneskade.
Tross nyhetene om at spillerne nå er tilbake på treningsfeltet, står fortsatt spørsmålet om hvorvidt de to backene blir klare til lørdagens kamp mot Rosenborg.
– Det har vært kjedelig å gå skadet i så mange kamper. Jeg har stått over fire nå, men det går den riktige veien. Det er fortsatt usikkert om jeg rekker oppgjøret mot Rosenborg lørdag, men det går fremover, sier Vilsvik til Drammens Tidene.
– Det blir en løpende vurdering på hvorvidt Vilsvik og Parr er aktuelle for kamptroppen mot Rosenborg lørdag - alternativt MIF hjemme påfølgende onsdag, skriver Godset på sin hjemmeside.
Eurosport har vært i kontakt med Godsets fysoterapaut Marius Hoel som ikke ville kommentere klubbens skadesituasjon.

Skademareritt

Backene er bare to av flere skadede spillere i Godset-troppen. Midtstopperen Duplexe Tchamba har vært ute med en muskelskade før seriestart, Mustapha Fofana har slitt med sykdom og venstreback Prosper Mendy er i en prosess med å bygge seg opp etter korsbådsskade.
Med så mange spillere ute har det vært få forsvarsspillere å ta av til sesongens første kamper, og Henrik Pedersen har derfor måtte ty til midtbanespiller Herman Stengel som høyreback. Stengel sliter derimot også med skader og 24-åringen kan risikere å utebli fra troppen i lørdagens kamp. Det melder Godset på sin hjemmeside.
Tross en skadepreget åpning på sesongen har Drammens-klubben fått en godkjent start og ligger for øyeblikket på femteplass på tabellen med ni poeng. Lørdag venter Rosenborg på bortebane med åtte poeng på en syvendeplass. Kampen ser du 20.30 på Eurosport Norge og Dplay. Sikre deg tilgang til kampen her.
Sett denne?

Fantasy-tallene som overrasker: – Et lite varsko

Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18
Eliteserien
Godset med ny tremålsseier – nok en smell for KBK
16/05/2022 KLOKKEN 18:31