Det melder Rosenborg på egne hjemmesider. Finnmark avslutter dermed RBK-karrieren med 271 kamper for klubben.
Han scoret da RBK vant 3-1 mot Molde i forrige seriekamp. Det blir også hans siste kamp for trønderne.
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 PÅ 17:53
– Det har vært en fantastisk reise og jeg er ekstremt takknemlig for alt jeg har fått oppleve i Rosenborg, sier Reginiussen til RBK.no.
Saken fortsetter under videoen.

Ærlig Reginiussen: – Det har vært blytungt

Respekterer at klubben prioriterer annerledes

34-åringens kontrakt går ut ved nyttår.
– Kontrakten min gikk ut og jeg har forståelse og respekt for at klubben prioriterer annerledes neste år. Med tanke på pandemien og alt det har ført med seg, er det selvfølgelig trist at dette ble siste sesongen. Jeg skulle gjerne avsluttet foran et fullsatt Lerkendal, men jeg kommer tilbake på besøk når alt er tilbake ved normalen, sier Reginiussen.
RBK-sportssjef Micke Dorsin, som spilte i forsvaret ved siden av Reginiussen i flere år, sier følgende om beslutningen:
– Vi har hatt en dialog om veien videre en god stund, og underveis har det vokst seg frem at dette var riktig beslutning. Det går på økonomi, alder og stallsammensetning.
Reginiussen pådro seg sitt fjerde gule kort for sesongen mot Molde. Derfor er han suspendert i serieavslutningen borte mot Sandefjord.

– Jeg har vært egoistisk i mange år

34-åringen ga seg på landslaget tidligere i år. Da Adresseavisen snakket med han etter Molde-seieren, sa Reginiussen at det ikke er planen i klubbfotballen.
– Det skal litt til for at jeg fortsetter karrieren en annen plass, men fotballen er uforutsigbar. Plutselig dukker det opp et eller annet man ikke kan si nei til. Da får man ta en vurdering, men det å bryte opp familien og flytte, det skal mye til, sier han til avisa fredag ettermiddag.
– Jeg har vært egoistisk i mange år, og tenkt på meg selv og hva som er best for meg og karrieren. Prioriteringene har vært knallharde sånn sett. På et eller annet tidspunkt kommer tiden der det er andre hensyn å ta enn det fotballmessige, fortsetter han.
Reginiussen har også spilt for Alta, Tromsø, Schalke 04, Lecce og OB.
Eliteserien
Store skadeproblemer for Bodø/Glimt i sliteseier: – Vi mister det litt
10/04/2022 PÅ 17:59
Eliteserien
Glimt-kapteinen håper å se Botheim i gult igjen: – Verdens beste lagkamerat
28/03/2022 PÅ 16:57