Populære sporter
All sport
Vis alt

Orry Larsen tilbake på trening etter hodesmellen: – Innstilt på å komme knallsterkt tilbake

Carl Henning Biørnstad

Publisert 20/08/2020 klokken 12:36 GMT+2

Peter Orry Larsen mistet bevisstheten da han sendte Aalesund i ledelsen i hjemmekampen mot Viking for snart to uker siden. Nå er 31-åringen på bedringens vei.

Peter Orry Larsen

Foto: Scanpix

Det opplyser AaFK-spilleren til Sunnmørsposten.
For det ble en scoring med bismak for Aalesund, etter at tangotrøyene hadde tatt ledelsen mot Viking i kampen som til slutt endte 2-2. Etter at Petter Orry Larsen sendte jumbolaget i føringen, ble midtbanespilleren slått bevisstløs og kampen ble stoppet i godt over sju minutter. En smell som så meget dramatisk ut for både spillere, trenere og TV-seerne.
Etter å ha overnattet på sykehuset, viste det seg at Orry Larsen hadde pådratt seg en hjernrystelse.
Tirsdag denne uken – ni dager etter den dramtiske smellen på Color Line stadion – var Peter Orry Larsen, ifølge Sunnmørsposten, tilbake på treningsfeltet.
– Det går sakte, men sikkert framover. Jeg har tatt det ganske rolig i perioden etter og føler at det er framgang. Jeg har begynt med litt rolig aktivitet. Jeg skal følge de trinnene som er nødvendig og ta den tiden det trenger, sier han til avisa.
Ulykkelsesfuglen innrømmer at han ikke helt husker situasjonen som førte til at han ble slått bevisstløs.
– Akkurat selve hendelsen husker jeg lite av. Det var nok mer skremmende for de rundt meg. Jeg husker alt før corneren og fram til headingen, og så husker jeg ikke noe før jeg våkner med folk rundt meg. Da skjønner jeg at jeg har fått en trøkk, fortsetter han.
Lørdag møter et poengdesperat Aalesund Jostein Grindhaugs Haugesund på Color Line stadion. Den kampen ser du på Eurosport Player og Dplay fra klokken 18:00.
Holmbert Fridjonsson var en av spillerne som var nærmest da Orry Larsen gikk i bakken. Se hva han sa om situasjonen her.
picture

Lagkameraten om Orry Larsens skade: – Det var ekkelt

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame