ÅLESUND (Eurosport.no):
Værmeldingene for Ålesund de neste timene er dårlig nytt for utendørsidrett. Yr.no melder at det «fra lørdag ettermiddag er ventet sørvest full storm 25 m/s, og lokalt kraftige vindkast 30-37 m/s».
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Det vil i praksis si så kraftige vindkast at man i øyeblikket er usikre på om det er trygt å gjennomføre AaFK – VIF utendørs. Kampen har avspark klokka 18.00 i kveld og værmeldingene tyder på at vinden skal få økende styrke utover kvelden.
Eurosport er kjent med at det akkurat nå avholdes et møte der kampdelegat og begge klubber er til stede. Tema for møtet er om kampen kan spilles utendørs. Hvis det vurderes som uforsvarlig, skal et alternativ være å flytte den innendørs til Sparebanken Møre Arena som ligger vegg i vegg med AaFKs hjemmebane.
De første rapportene tyder på at de prøver å gjennomføre til normal tid. Siste frist til å flytte kampen inn i hallen er 16.00.
Etter det Eurosport får opplyst et begge lagene innstilte på å gjennomføre kampen og at «det skal mye til» for at den flyttes eller utsettes, men til syvende og sist er det sikkerheten som bestemmer.
Saken oppdateres!
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05