Det melder Drammens Tidende onsdag formiddag.
Duoens avgang i klubben kommer kun to dager etter at Mjøndalen sikret fornyet Eliteserie-kontrakt etter en noen smått utrolige minutter mot Sogndal på på Initility Arena. Både Quint Jansens og Mathias Fredriksens kontrakter løper ut ved årsskiftet, og nå er det altså bestemt at de to ikke blir med MIF inn i en ny Eliteserie-sesong.
For Quint Jansen sin del betyr det at stopperen forlater klubben etter fire sesonger og 105 kamper.
Eliteserien
Se høydepunktene: Sandefjord tok et stort steg mot Eliteserie-spill
16/11/2022 KLOKKEN 19:24
– Jansen har fått mindre spilletid i år, og er på utgående kontrakt. Med tanke på den situasjonen vi er i, er det best for Quint å komme til en klubb der han kan få spille mer. Vi vil takke ham for en fin tid i MIF, sier MIFs sportssjef André Nevstad til DT.
Etter mandagens kamp mot Sogndal begynte spekulasjonene å svinge rundt hvilke spillere som fortsetter i Mjøndalen neste sesong. Klubben hadde, før Vetle Dragsnes ble klar for Lillestrøm tirsdag, hele ti spillere på utgående kontrakt. Fortsatt er det uvisst om Christian Gauseth, Joackim Olsen Solberg, Alfred Scriven, Andreas Hellum, Vamouti Diomande og Miguel Vieira blir med videre.
Etter kampslutt på Valle hintet derimot Gauseth om at han har bestemt seg for å ta en sesong til, men 36-åringen har foreløpig ikke skrevet under noe ny kontrakt.
En som er ferdig i Mjøndalen er 26 år gamle Mathias Fredriksen. Fredriksen har slitt med skader de siste årene, men har lagt bak seg 71 kamper siden overgangen fra Odd i 2016.
Ifølge Drammens Tidende, er det ikke klart hva som er neste stoppested for verken Fredriksen eller Jansen.
Eliteserien
Kaptein Kurtovic: – Jeg har glemt hvordan det er å vinne
16/11/2022 KLOKKEN 19:05
Eliteserien
Marerittrekken over etter kalasseier: – Som en JAS Gripen!
16/11/2022 KLOKKEN 18:51