Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekreftet klar for LSK

Helene Fineide

Oppdatert 29/12/2020 klokken 16:49 GMT+1

Dagen etter kvalikdramet med Mjøndalen er nå Vetle Dragsnes bekreftet klar for Lillestrøm. Venterbacken har skrevet under på en treårskontrakt.

Vetle Dragsnes

Foto: Scanpix

– Det ble en helt vill avslutning på kampen mot Sogndal. Fantastisk at vi klarte å snu det i sluttminuttene, og jeg føler at det var den beste måten jeg kunne avslutte karrieren i Mjøndalen på. Nå er jeg veldig glad for at jeg har blitt enig med Lillestrøm, sier Dragsnes til LSK.no.
Kort tid etter kvalikkampen som sikret Mjøndalen fornyet Eliteserie-kontrakt, kunne Eurosport erfare at forsvarsspilleren nærmet seg en overgang til Åråsen.
26-åringen har vært en viktig brikke for Vegard Hansen og Mjøndalen siden han kom til klubben sommeren 2017. Venstrebacken, som har en fortid i både Strømmen og Ull/Kisa, har vært delaktig i samtlige 30 kamper i 2020, og står også med to mål og to målgivende for bruntrøyene.
Dragsnes er bosatt i Lillestrøm og har en mengde juniorkamper for klubben, men ingen på seniornivå.
– Jeg ble klar over interessen fra Lillestrøm i juli. Vi har hatt jevnlig dialog og noen møter. Jeg har jo vært på Åråsen siden jeg var liten gutt, og har alltid hatt en drøm om å spille for Lillestrøm. Veldig morsomt at jeg skal få til det nå, fortsetter Dragsnes.
Sett denne?
picture

Rørt til tårer av lagets bragd: – Dette er ikke for folk flest

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame