Onsdag ble det overskrifter da Gilbert Koomson ikke møtte på Branns treningsfelt. Han forklarte fraværet med at han var skadet, men skadede spillere har også oppmøteplikt på Branns fellestreninger.
Koomson har vært koblet med en overgang til diverse tyrkiske klubber. Torsdag var Koomson på Stadion og møtte bergenspressen.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Han avviste at overgangsryktene og fraværet hadde noen sammenheng. Han skal ha sagt unnskyld til lagkameratene for å ikke ha møtt på trening, men mener han ikke har gjort noe galt utenom det.
Og nå vil han bort.
– Jeg elsker Brann, jeg har vært lojal, men nå vil jeg dra, sa Koomson ifølge BT .
Han gikk av banen 30 minutter før slutt mot Vålerenga med en lårskade. Overfor bergensmediene fortalte han at han ga beskjed til Brann-lege Magnus Myntevik om at han følte seg dårlig før treningen. Sistnevnte har ikke uttalt seg overfor BT.
NTB skriver at Brann-trener Kåre Ingebrigtsen mener det er helt uaktuelt at Koomson spiller helgens kamp mot Bodø/Glimt.
Eurosport.no har gjentatte ganger forsøkt å få kontakt med Branns sportssjef Rune Soltvedt. Han har foreløpig ikke besvart våre henvendelser. Det har heller ikke Koomson-agent Mikail Adampour.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
UEFA Europa Conference League
Hissig Mourinho kranglet etter ny Glimt-bragd: – Ekstrem vinnerskalle
04/11/2021 PÅ 23:08