Populære sporter
All sport
Vis alt

Brann-profilen etter treningsfraværet: – Nå vil jeg dra

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 17/09/2020 klokken 13:56 GMT+2

Gilbert Koomson møtte bergensmediene torsdag. Da hevdet han fortsatt at han ikke har gjort noe galt, utenom at han ikke møtte på onsdagens trening.

Gilbert Koomson

Foto: Scanpix

Onsdag ble det overskrifter da Gilbert Koomson ikke møtte på Branns treningsfelt. Han forklarte fraværet med at han var skadet, men skadede spillere har også oppmøteplikt på Branns fellestreninger.
Koomson har vært koblet med en overgang til diverse tyrkiske klubber. Torsdag var Koomson på Stadion og møtte bergenspressen.
Han avviste at overgangsryktene og fraværet hadde noen sammenheng. Han skal ha sagt unnskyld til lagkameratene for å ikke ha møtt på trening, men mener han ikke har gjort noe galt utenom det.
Og nå vil han bort.
– Jeg elsker Brann, jeg har vært lojal, men nå vil jeg dra, sa Koomson ifølge BT .
Han gikk av banen 30 minutter før slutt mot Vålerenga med en lårskade. Overfor bergensmediene fortalte han at han ga beskjed til Brann-lege Magnus Myntevik om at han følte seg dårlig før treningen. Sistnevnte har ikke uttalt seg overfor BT.
NTB skriver at Brann-trener Kåre Ingebrigtsen mener det er helt uaktuelt at Koomson spiller helgens kamp mot Bodø/Glimt.
Eurosport.no har gjentatte ganger forsøkt å få kontakt med Branns sportssjef Rune Soltvedt. Han har foreløpig ikke besvart våre henvendelser. Det har heller ikke Koomson-agent Mikail Adampour.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame